Inici - València

 

MOBILITAT

 

Informació addicional

 

                  Ordenança de Mobilitat      La plaça és teua      Nova Xarxa EMT      Programa Operatiu FEDER       Anell Ciclista      Ciutat Vella      Enllaç a la Guia de Mobilitat Sostenible      Zones d'estacionament d'autobusos turístics de visita a València     Compartir cotxe!      Circulant amb bicicleta      Empresa Municipal de Transports      Valenbisi            Seguix-nos       Seguix-nos en Facebook      Pla de Mobilitat      App ciudad      Bicicletes   

Incidències

23-11-2021 Tancat el carrer d'Isabel la Catòlica entre la Gran Via Marquès del Túria i Ciril Amoròs per obres d'urbanisme.

23-11-2021 Ocupat carril dret d'Antonio Ferrandis d'eixida per obres.

10-11-2021 Per treballs s'estreteix la calçada en Blasco Ibáñez sentit Cabanyal, a l'altura de Serradora, deixant 2 carrils lliures a la circulació.

07-11-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: restringit el trànsit rodat al carrer de l'Alcalde Albors, entre Pérez Galdós i el carrer de l'Olivereta, per treballs de reparació.

07-11-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: treballs de reparació al carrer del Duc de Mandas, entre els carrers del Pare Viñas i Sant Joan Bosco, que deixen un sol carril lliure a la circulació i suprimeixen les parades de la línia 12 de l'EMT.

26-10-2021 Ocupació, per obres, de la zona d'estacionament i el carril esquerre d'avinguda del Port, entre els carrers d'Abén al Abbar i del Doctor Manuel Candela. Obert el carril bici.

24-10-2021 SERVICI OBRES D'INFRAESTRUCTURES: tallat el carrer de Trafalgar entre els carrers de Carolina Álvarez i Rodrigo de Pertegás. Es coordina amb el Centre de Salut per a l'accés d'ambulàncies.

24-10-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: tallat el carrer d'Espinosa (exceptuant l'accés a garatges) i el carrer de Juan de Mena (accés a garatges des del carrer de San Pedro Pascual). Es coordina desviament de l'EMT.

15-09-2021 SERVICI CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA: s'estreteix part de la calçada junt a la mitjana d'Eduard Boscà deixant un sol carril lliure sentit Albereda i s'ocupa mitja calçada en l'accés al Pont de l'Àngel Custodi des de l'Albereda (açò pot provocar que en determinats moments del dia es desvie tot el trànsit provinent des d'Eduard Boscà cap a Peris i Valero, impedint que es faça la rotonda de forma completa, i que es tanque també el tram de l'Albereda entre Plaça Saragossa i el Pont de l'Àngel Custodi).

26-04-2021 OBRES PLAÇA DE LA REINA. Consulta talls i desviaments a la circulació al document adjunt.

26-04-2021 REURBANITZACIÓ PLAÇA DE BRUGES, LLOTJA I MERCAT CENTRAL. Consulta talls i desviaments al trànsit al document adjunt.

Previsions