S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament realitza treballs de millora en el CEIP Rodriguez Fornos

Lluïsa Notario: "L'educació pública és un objectiu prioritari d’este govern i contínuament estem invertint recursos per millorar, dins de les nostres competències, les instal·lacions i infraestructures”

• CEIP Rodríguez Fornos

29/12/2022

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Gestió de Recursos, ha iniciat els treballs de substitució de les reixetes de recollida d'aigües pluvials de les àgores d'Infantil i Primer Cicle de Primària del col·legi públic CEIP Rodríguez Fornos del barri de Safranar, al districte de Patraix.
 

Les obres eren necessàries a causa de l'estat de degradació en el qual es trobaven les reixetes a conseqüència de la seua antiguitat, de l'ús de les àgores com a zona d'esbarjo i de la seua exposició a les inclemències meteorològiques.

L'obra s'ha adjudicat per un import de 23.626,04 euros, IVA inclòs, i compta amb un termini estimat d'execució d'un mes. La regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, ha defensat que "l'educació pública és un objectiu prioritari d’este govern i contínuament estem invertint recursos per millorar, dins de les nostres competències, les instal·lacions i infraestructures de les escoles públiques, que varen estar tants anys abandonades per governs populars". En este sentit, ha afirmat que "l’escola pública és l’opció que està a l’abast de totes i tots i ha d’aspirar a ser, a més, la millor opció”.