S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Llançadora Connecta Ocupació té un 60% de casos d’èxit

Sanjuán explica que la llançadora començarà al febrer en format en línia i anima a apuntar-se per millorar l’ocupabilitat

• Les persones interessades poden inscriure's al programa fins al 23 de gener

03/12/2022

L'Ajuntament de València ha obert el procés d'inscripció per a una nova edició de Llançadora Connecta Ocupació, un programa gratuït per ajudar persones desocupades a impulsar la cerca de treball amb noves tècniques d'orientació laboral i eines digitals i que té una mitjana d'inserció laboral del 60%.
 

El regidor de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuán, ha defensat la importància de col·laborar en activitats com esta, que “permeten ajudar aquelles persones que més ho necessiten, donant-los les eines necessàries per endinsar-se en el mercat laboral i aconseguir els seus objectius professionals”.

Es tracta d'una iniciativa impulsada per Fundació Santa Maria la Real i la Fundació Telefònica i amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la col·laboració del consistori, en la qual poden participar persones en situació de desocupació amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys; amb qualsevol nivell d'estudis i procedents de qualsevol sector laboral, amb experiència prèvia o sense ella.

La llançadora començarà al febrer en format en línia. Les persones que resulten seleccionades tindran el suport d'especialistes per aprendre a realitzar un pla integral de cerca d'ocupació, actualització de currículum, simulació d'entrevistes de treball i contacte amb empreses.

Igualment, tindran diverses reunions a la setmana i disposaran de l'assessorament de especialistes en orientació laboral, eines digitals i contactes amb empreses que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció.

A més, realitzaran dinàmiques d'intel·ligència emocional per aprendre a desenvolupar un pla integral de prospecció laboral i focalitzar el seu objectiu professional, actualització de currículums i simulacions d'entrevistes de treball, mapes d'ocupabilitat i contactes amb empreses. També aprendran a usar noves eines digitals, aplicacions i xarxes socials per impulsar la seua cerca d'ocupació en l'entorn en línia.

Inscripcions

Les persones interessades a participar en este programa, totalment gratuït, disposen fins al 23 de gener per realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial en el Centre Municipal de Formació i Ocupació situada al carrer dels Lleons 9, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores.

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán