S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Torrefiel i Orriols celebraran dissabte una festa per celebrar l’obertura de la Unitat d’Igualtat

• Seu de la nova unitat d'igualtat Torrefiel-Orriols

22/02/2023

 

El barri de Torrefiel acollirà dissabte una festa per celebrar l’obertura de la nova Unitat d’igualtat de l’Ajuntament de València. Així ho ha anunciat la regidora d’Igualtat, Lucía Beamud, qui preveu “una gran festa” i ha declarat que “celebracions com la que hem preparat per a dissabte són claus per a visibilitzar la igualtat al carrer, per a trencar pors i per a donar a conèixer recursos municipals com la Unitat d’Igualtat de Torrefiel-Orriols”.
 

La regidora ha posat en valor la tasca que es desenvolupa des dels ajuntaments, l’administració més propera a la ciutadania. Per a la regidora, “el treball del tu a tu, del cara a cara i de proximitat amb les entitats i la ciutadania a través, per exemple, de les unitats d’igualtat és importantíssim”.

Hi ha previstes les actuacions de xarangues, així com tallers i teatre infantil, actuacions musicals i un monòleg a càrrec de Maria Juan, que serà la conductora de l’acte. També hi haurà una parada informativa i, durant tota la jornada, es faran visites obertes i gratuïtes a la Unitat d’Igualtat, en una jornada de portes obertes, per a que la ciutadania del barri conega el recurs. La festa tindrà lloc a la plaça de Salvador Allende d’11 a 14 hores.

La Unitat d’Igualtat Torrefiel-Orriols ha començat a funcionar fa només un mes després de la rehabilitació de l’immoble, que ha tingut lloc al llarg del 2022. Les obres, amb un pressupost de 143.264,00 euros, han tingut en compte la perspectiva de gènere i les necessitats de la població femenina com a principal grup destinatari. Igualment, s’ha elaborat un estudi diagnòstic i un projecte de treball comunitari, que guien el programa que s’hi durà a terme.

Recursos multimèdia

Lucía Beamud