Buscando, por favor espere....

Noticias Destacadas | Ayuntamiento de Valencia - València

Búsqueda de noticias

Fecha (dd/mm/aaaa)

Búsqueda por día

Últimas noticias


Volver

València reduix al gener l'atur entre els menors de 25 anys, i aconseguix la xifra més baixa dels últims 18 anys

Borja Sanjuán: “Les dades evidencien el dinamisme econòmic de la ciutat i l'aposta de l'Ajuntament per generar ocupació de qualitat en tots els barris”

• La xifra d'atur entre els menors de 25 anys ha descendit fins als 2.451 al gener de 2023

08/02/2023

La ciutat de València va registrar al gener de 2023 una nova reducció de l'atur juvenil respecte al mateix període de l'any anterior, la qual cosa situa la desocupació entre els menors de 25 anys en la xifra més baixa de les dOs últimes dècades. El regidor de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuán, ha posat en valor unes dades “que evidencien el dinamisme econòmic de la ciutat de València i l'aposta de l'Ajuntament per generar ocupació de qualitat amb una atenció especial als quals tenen més dificultat per a accedir al mercat laboral com són, per exemple, els més joves”.
 

La xifra d'atur entre els menors de 25 anys ha descendit fins als 2.451 al gener de 2023, la dada més baixa de la sèrie, almenys fins a 2005, que contrasta amb els 6.650 joves que estaven en les llistes de cerca d'ocupació l'any 2010, quan es va aconseguir la dada més alta de desocupació juvenil a la ciutat, o els més de 6.000 registrats en 2012.

“Amb les dades d'ocupació que hem conegut recentment, ja podem afirmar que hi ha més del doble de joves treballant, de persones menors de 25 anys treballant, que en 2015, quan vam començar a governar”, ha assenyalat Sanjuán. El regidor ha comparat les dades de desocupació juvenil a la ciutat de València amb els quals hi havia amb governs anteriors, “i és just la meitat de l'atur que hi havia amb els governs del Partit Popular”, ha assenyalat.

Borja Sanjuán ha assegurat que les dades d'ocupació juvenil de la ciutat de València “són les millors dels últims 19 anys”. “Podem triar entre la gestió de la pitjor consellera d'Ocupació de la història d'esta comunitat o entre la gestió que ha portat al fet que tinguem la millor dada de desocupació juvenil dels últims 20 anys”, ha conclòs el regidor d'Ocupació.

Recursos multimedia

Borja Sanjuán