S'està cercant, espereu....

Corporació 2023-2027 - València

José Vicente Gosálbez Payá

 

RESPONSABILITATS ACTUALS EN L'AJUNTAMENT

Regidor del Partit VOX.
Regidor Delegat de Devesa-Albufera.
Regidor Delegat de Majors.
Regidor Delegat de Sanitat i Consum.
Membre de la Junta Local de Protecció Civil.
Membre del Consell d'Administració del Palau de Congressos.
Vocal del Palau de la Música, Congressos i Orquestra de València.
Representant en el Consell d'Administració de l'Empresa Mixta Valenciana d'Aigües (EMIVASA).
Patró nat de la Fundació de la Comunitat Valenciana Centre Mundial de València per a l'Alimentació Urbana Sostenible.

RETRIBUCIONS, DECLARACIONS DE BÉNS, DRETS PATRIMONIALS I INFORMACIÓ TRIBUTÀRIA

Retribució anual bruta: 81.349,24 €
BOP 30-06-2023 (pdf 162 Kb)
BOP 20-03-2024 (pdf 152 Kb)

BIOGRAFIA

Soc fill de militar i el menor de nou germans, criats i cuidats per la nostra mare, la qual va dedicar tota la seua vida a això, per lo que mai li estaré/estarem suficientment agraïts.

Com a fill de militar he vist en la meua casa el servici públic com alguna cosa normal, i una miqueta de lo que enorgullecerse. Una ocupació que al meu pare li va omplir professionalment sempre i durant tota la seua vida.

Soc d'els que encara va fer la mili. I no m'arrepenedixc. Vaig poder optar entre ella i l'objecció de consciència i, lliurement, vaig decidir fer-la. D'ella conserve grans moments en els meus companyers de la tongada 2/1993 de la Base Aérea de Manises, als quals recorde be, i també als mandos.

De la mateixa manera, per la meua professió, l'eixercici lliure de la abogacía, també he vixcut de prop lo que és el servici públic, lo que és servir, ajudar a persones necessitades en moments de corruixa i preocupació, per lo que el fet d'en este moment de la meua vida ser Regidor de l'Ajuntament de Valéncia, supon i significa, ademés d'una immensa alegria que assumixc en responsabilitat, la possibilitat de servir a tots els valencians des d'un atre àmbit, des d'una atra perspectiva, des de l'administració pública local, la més propenca al ciutadà i a les seues preocupacions, problemes, queixes, a els que evidentment serviré i a els que des d'esta plataforma els dic que el nostre despaig en l'ajuntament, el despaig de VOX, té les portes obertes per a tots ells.

En el meu temps lliure m'agrada passejar en la meua família i amics, per la ciutat, pel camp o per la plaja. Desconectar i descansar del dia a dia.

El bricolaje m'encanta, em fa tindre la ment en una atra cosa.

Igualment m'agrada veure la televisió, bé pel·lícules, esports o reportatges que hui dia, gràcies a la Smart tv són inacabables.

 

DOCUMENT TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Trajectòria professional (pdf 635 Kb)

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA

Llicenciatura en Dret Diploma Auditoria, Prevenció i Repressió del Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries" Diploma Introducció al Dret Urbanístic Curs de Reformes en Matèria de Societats Anònimes" Curso sobre Protección del consumidor Jornada "Llei 10/2004, de 9 de desembre, de la Generalitat, del Sòl no Urbanitzable" Jornades sobre "factoring" Seminari Llei Valenciana d'Ordenació del Territori i Protecció del Paisatge Jornada "otras formas de financiación de proyectos inmobiliarios"

DADES DE CONTACTE

Telèfon: 962087660
Pl. Ajuntament, 1 planta 3a C.P. 46002

E-mail:
gmvox@valencia.es,

Xarxes socials:

Twitter:
https://www.twitter.com/JosGOSALBEZ1

Instagram:
https://instagram.com/josegosalbezpaya