S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa participa en Forinvest amb 15 projectes innovadors de l'ecosistema emprenedor local

El regidor Borja Sanjuan visita l'espai més gran de treball en xarxa financer-empresarial del país que enguany ha celebrat el seu 16 aniversari

• L'estand de València Activa-VIT Emprende reunix 15 empreses emergents

09/03/2023

València Activa, a través de VIT Emprén, participa en una nova edició de Forinvest, el punt més gran de trobada del sector empresarial i financer espanyol, juntament amb 15 projectes innovadors de l'ecosistema emprenedor local. “A València tenim molt talent i això és el que hem vingut a demostrar amb la participació de les 15 empreses emergents que ens acompanyaran donant a conéixer els seus productes i servicis en l'estand conjunt de València Activa-VIT Emprén”, ha destacat el regidor d'Hisenda i Sectors Econòmics, Borja Sanjuan.
 

L'objectiu d'esta convocatòria ha sigut facilitar a les empreses emergents seleccionades un espai expositiu propi perquè puguen donar a conéixer els seus projectes i establir relacions i contactes en l'espai més gran de networking financer-empresarial del país que enguany ha celebrat el seu 16 aniversari.

“Des de València Activa i VIT Emprén ajudem a les iniciatives locals en la seua posada en marxa i consolidació, i treballem per a promoure la connexió i atracció del talent nacional i internacional; un clar exemple d'això és esta iniciativa, amb la qual proporcionem espai a 15 startups valencianes perquè puguen visibilitzar els seus projectes”, ha explicat Sanjuan.

A través d'una convocatòria llançada per VIT Emprén, l'Ajuntament de València, per mitjà de València Activa, va seleccionar 15 projectes innovadors de l'ecosistema valencià per a participar en el seu estand en Forinvest. Es va donar prioritat a aquells relacionats amb els sectors Fintech,InsurtechLegalTech, IA o Data, entre altres temàtiques relacionades amb l'esdeveniment. Finalment, els projectes seleccionats han sigut LIVE4LIFE, Quasar Dynamics S.L., Enerlind, Miivo Mobility, MyRoom, BehaussCostablanca S.L., enBucle, Revel, Aunoa, GroupChat, SharingAway, Bemycar, Agua Nea, Bibagu y Spiny.

Durant la primera jornada de Forinvest, el regidor Borja Sanjuan ha visitat l'estand de València Activa juntament amb el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España i el director de l'Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca, per a conéixer de primera mà els projectes que conformen este espai.

Sanjuan ha destacat l'avanç d'esta edició de Forinvest, “on hem trobat un fòrum més pròxim i concorde a la realitat que vivim, tan tecnològica, com a financera, empresarial i econòmica, i també d'innovació, en dotar de major rellevància al Innovation & Tech Fòrum. També cal destacar que en esta 16 edició s'ha avançat en igualtat, en trobar un major protagonisme de les dones professionals en els àmbits de l'empresa i les finances. Forinvest ha avançat com avança la societat”.