S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Últims dies per a sol·licitar les subvencions de València Activa que cobreixen la celebració d’esdeveniments tecnològics i científics

Les sol·licituds es podran presentar fins al 28 d'abril per mitjà del correu convocatories@valenciactiva.es

• Cartell de la convocatòria

18/04/2023

El 28 d’abril finalitza el termini de presentació de sol·licituds de subvencions per a la celebració d’esdeveniments, fires, exposicions o xarrades divulgatives de temes relacionats amb la tecnologia, la innovació, la ciència, la investigació, el disseny, l’emprenedoria i la consolidació empresarial que ajuden a posicionar la ciutat com un referent en l'economia del coneixement.
 

El regidor de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics, Borja Sanjuán, ha explicat que “esta línia d’ajudes dona suport a la celebració d’esdeveniments que contribuïsquen al posicionament de València com una ciutat a l’avantguarda de la innovació i la tecnologia”.

Enguany, el programa destina 500.000 euros a esta línia d’ajudes. Com a novetat, en esta ocasió el màxim subvencionable passa de 15.000 euros a 25.000 euros i l'import de la subvenció podrà ser de fins al 50% de l'import total del pressupost de l'esdeveniment. L’objectiu de les ajudes és donar suport a la col·laboració intersectorial i amb d’altres organitzacions per a accelerar el creixement i desenvolupament del sector, la creació o atracció d'esdeveniments internacionals tecnològics, la potenciació del desenvolupament, la retenció i atracció del talent i el capital humà, la promoció i l’impuls de l'educació digital i la cultura empresarial.

Els projectes que reben la subvenció hauran de desenvolupar directament les activitats al municipi de València abans del 20 de desembre de 2023.

Les sol·licituds han de presentar-se al correu electrònic convocatories@valenciactiva.es fins al 28 d’abril.