S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament obri el parc infantil i d’esplai del complex d’Abastos

També ha conclòs els treballs de millora i ampliació de la zona de jocs de la plaça d’Holanda

• Nova zona de jocs d'Abastos

06/06/2023

L’Ajuntament ha obert hui l’àrea de jocs infantils del complex cultural-esportiu d’Abastos, “que dona resposta les reivindicacions del veïnat d’Arrancapins”, tal com ha informat el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana en funcions, Sergi Campillo, qui també ha donat compte de l’obertura de la zona de jocs de la plaça d’Holanda, al barri de la Creu Coberta.
 

Sergi Campillo ha recordat que estes zones van ser proposades i votades als pressupostos participatius, "i han sigut el fruit de projectes consensuats amb el veïnat”. L’actuació a Abastos hi ha comptat amb un pressupost de 128.000 euros “i ha permés la remodelació del recinte que envolta l’antic mercat i la millora de les instal·lacions destinades per xiquetes i xiquets”, ha explicat el vicealcalde en funcions. Amb esta intervenció també s’ha creat una zona d’estada per persones adultes, amb nou mobiliari urbà i aparells biosaludables, i s’han introduït més arbres, “per incrementar els espais d’ombra i augmentar així la infraestructura verda”.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha conclòs els treballs de millora i ampliació de la zona de jocs infantils de la plaça d’Holanda, que actualment compta amb 121 metres quadrats (vora un 73 % més que abans), amb un gronxador cistella, i altres dos inclusius. D’acord amb la normativa actual, el paviment de seguretat d’este espai del districte de Jesús, que també és una actuació dels pressupostos participatius, s’ha creat una nova zona de jocs de 180 metres quadrats amb un gronxador múltiple i també amb paviment de seguretat que es pegarà sobre l’existent.

A més, s’han retirat els nou bancs existents en la zona de morterenca i s’han col·locat 11 bancs nous sobre bases de formigó, a banda de substituir la paperera existent i col·locar-ne tres més. Complementàriament, s’ha construït una rampa de formigó que ha eliminat la diferència de cota existent entre la zona de morterenca i la de paviment hidràulic, que establix una comunicació directa entre les dos i millora l’accessibilitat”.

Recursos multimèdia

Sergi Campillo