Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Finalitzen les obres de millora de la biblioteca municipal Martí i Gadea del barri de Na Rovella

Ibáñez: “El manteniment de les instal·lacions municipals és una tasca necessària per a continuar oferint el millor servei als veïns i veïnes”.

• Interior de la biblioteca

01/08/2022

La regidora d'Acció Cultural, Maite Ibáñez, ha visitat este matí la biblioteca municipal Joaquim Martí i Gadea, en el districte de Quatre Carreres, després de la finalització de les obres de rehabilitació.

 

La coberta de la biblioteca es trobava en mal estat pel fet que la làmina impermeable es trobava deteriorada per l'acció dels agents externs, produint en ella trencaments i, en conseqüència, goteres i desperfectes a l'interior de la biblioteca.

La intervenció ha consistit en la instal·lació d'una tela asfàltica nova en coberta, per a aconseguir un millor aïllament de les pluges, atorgant-li major resistència i durabilitat. S'han segellat els embornals actuals, s'han reparat les humitats i els danys ocasionats a l'interior i s'ha reparat el fals sostre. A més, s'ha donat una nova capa de pintura. El termini d'execució ha sigut de 40 dies i el cost total ascendix a 33.960 euros. La direcció de les obres han sigut a càrrec del Servei d'Arquitectura i Serveis Centrals Tècnics de l'Ajuntament.

Per a la responsable de la Xarxa de Biblioteques Municipals, Maite Ibáñez, “el manteniment de les instal·lacions municipals és una tasca necessària per a continuar oferint el millor servei als veïns i veïnes”.

La biblioteca, situada en l'avinguda de l'Alcalde Gisbert Rico, 20, té una superfície de 590 m², 114 llocs de lectura, accés a internet, zona infantil i espai per a iniciatives culturals (EIC). La biblioteca estarà oberta també el mes d'agost en horari de dilluns a divendres de 8.45 h a 14.45 h.

Recursos multimèdia

Maite Ibáñez