S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Sant Isidre tindrà un nou poliesportiu municipal

Sandra Gómez i Javier Mateo presenten a les entitats del barri un projecte de 9 milions d’euros i una superfície de 3.951 metres quadrats

• Figuració del futur poliesportiu

31/03/2023

La vicealcaldessa de València i regidora de l'àrea de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, i el regidor d'Esports, Javier Mateo, ha mantingut una trobada este matí amb entitats veïnals de Sant Isidre per a presentar-los el projecte del nou poliesportiu previst per al barri, que se situarà entre els carrers de l’Arquitecte Segura de Lago, Mariano de Cavia i Rafael Bartual.
 

“El nou Poliesportiu de Sant Isidre dotarà al barri d'unes noves infraestructures que necessitaven perquè les veïnes i veïns disposen dels mateixos recursos de la majoria dels barris de la ciutat”, ha afirmat Gómez qui ha destacat que amb estes inversions “estem acabant amb la València dual”.

En concret, la instal·lació esportiva disposarà d’una sala amb rocòdrom per a escalada, una pista central per a handbol i futbol sala així com per a bàdminton, voleibol o bàsquet, i en la qual es podran realitzar competicions d'alt nivell i altres esdeveniments populars com espectacles musicals, congressos, mítings o fires.

Per la seua banda, el regidor d'Esports, Javier Mateo, ha assenyalat que es fa “un pas més per dotar al barri de Sant Isidre d'una nova instal·lació esportiva que donarà servici no només al veïnat, sinò també a diversos clubs i entitats esportives i veïnals. Es tracta d'un equipament esportiu d'última generació que té, a més, les més avançades mesures d'eficiència energètica i de reducció de costos de manteniment”.

Igualment, inclourà dos sales multiesport per a fitness i spinning, una piscina coberta de 20 metres, vestuaris tant per a esportistes com per a àrbitres i una zona exterior per a activitats a l'aire lliure. El nou espai tindrà una superfície de 3.951,11 metres quadrats i una capacitat d'un total de 233 seients en graderies fixes. L’accés principal al recinte es realitzarà des del carrer del Doctor Rafael Bartual.

La pista poliesportiva disposarà de porteries mòbils i cistelles abatibles per a futbol sala i bàsquet, respectivament, així com tres jocs de cistelles transversals penjades de l'estructura superior de la coberta, i amb un marcador dotat de tots els elements de senyalització i marcatge per als esports previstos en la pista central.

Les obres del poliesportiu municipal de Sant Isidre suposen una inversió de 9 milions d'euros i s'han buscat els objectius de durabilitat, facilitat de manteniment, eficiència energètica i reducció d'emissions contaminants. Entre les seues principals característiques tècniques podem trobar plaques solars fotovoltaiques d'autoconsum, producció de calor basada en aerotèrmia, tractament avançat d'aigües de piscina, calefacció, ventilació i tractament d'aire per a vestidors i il·luminació tipus led de màxima eficiència per a tots els espais esportius.

Recursos multimèdia

Javier Mateo