S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Universitat Europea construirà a València dues noves seus amb capacitat per a 2.000 estudiants

Beamud: “Este és un exemple més de com estem agilitzant les noves propostes de llicències d'activitat a empreses que volen invertir i treballar a la ciutat de València”,

• Antic Asil de Sant Joan Baptista, en el qual s'instal·larà un centre d'ensenyament universitari.

20/01/2023

El Servici d'Activitats de l'Ajuntament de València ha concedit la llicència d'Activitat i Obres a la Universitat Europea per a la construcció d'un edifici de nova planta, destinat a l'ensenyament universitari i a cicles formatius de grau superior i l'habilitació d'un edifici emblemàtic de la ciutat, l'antic Asil de Sant Joan Baptista, en el qual s'instal·larà un centre d'ensenyament universitari. Tots dos edificis es construiran en un solar de 7.903m2 situat en el número 175 del carrer Guillem de Castro.

 “Este és un exemple més de com estem agilitzant les noves propostes de llicències d'activitat a empreses que volen invertir i treballar a la ciutat de València”, ha assenyalat la Regidora Delegada d'Espai Públic, Lucía Beamud, qui ha posat el valor el treball que està realitzant el Servici d'Activitats en els últims anys, afirmant que “quan arribem al govern trobem més de 8.000 expedients heretats del Partit Popular i actualment hem baixat esta xifra a 2.000”

La llicència d'obres d'intervenció per a l'habilitació de l'antic Asil de Sant Joan Baptista, inclòs en el catàleg d'edificis protegits amb protecció integral, preveu la realització de sondatges arqueològics en les principals estades de l'asil prèvies a la intervenció en l'edifici, per garantir la integritat d'este. El centre, que albergarà ensenyaments universitaris oficials comptarà amb recepció, oficines, biblioteca, aules i una cafeteria, que serà d'ús exclusiu dels alumnes.

L'edifici de nova planta que s'instal·larà en la mateixa parcel·la, tindrà una superfície de 1.280m2 distribuïts en un soterrani i tres plantes i en ell s'impartiran tant ensenyaments universitaris oficials com cicles formatius de grau superior. Les obres hauran d'iniciar-se en el termini de sis mesos i finalitzar-se en 24 mesos, des de la data en què es notifique la concessió de la llicència.

“Estes noves instal·lacions”, ha destacat Beamud “albergaran a més de 2.000 estudiants que vindran a cursar els seus estudis a la ciutat de València, i e un exemple més del treball que s'està realitzant des d'este ajuntament per a dinamitzar l'activitat econòmica i educativa de la ciutat”.

Recursos multimèdia

0120 Beamud. Universitat Europea