S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament posa al dia les alcaldies dels Pobles de València amb una bateria d’inversions

S'invertiran 84.000 euros per a millorar les dependències municipals

• Se están llevando a cabo obras de mejora en las dependencias de ocho alcaldías de pueblos de València

03/11/2022

La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha detallat la “bateria d'inversions” que està realitzant l'Ajuntament de València en les alcaldies dels Pobles de la ciutat. Es tracta d'un pla d'inversions per a millorar, reformar i dotar de nous materials a estos espais municipals. En total són huit els Pobles en els quals s'estan realitzant les intervencions: Carpesa, Castellar-Oliveral, Massarrojos, Pinedo, La Torre, La Punta, Casas de Bárcena i Beniferri. El muntant total d'estes inversions ascendix a més de 84.000 euros.
 

L'Ajuntament està pintant, impermeabilitzant, decapant o instal·lant noves portes automàtiques en les alcaldies. També s'estan realitzant obres d'accessibilitat, millora en la recollida d'aigües o instal·lació de dispositius de protecció per sobrecàrregues elèctriques. D'altra banda, s'han subministrat mobles nous i projectors. En definitiva, “intervencions que dignifiquen les alcaldies dels Pobles, uns espais que cobren molta importància per al veïnat d'estes poblacions pertanyents a València ciutat, però allunyades del seu nucli urbà”, segons ha assenyalat la regidora Lucía Beamud.

Beamud ha destacat també “la importància de mantindre en condicions les instal·lacions públiques dels Pobles de València, i la importància d'invertir en estos nuclis de població, tan característics i que aporten una identitat pròpia a la nostra ciutat. És imprescindible que les inversions no es queden només en el nucli urbà i que viatgen també als nostres Pobles, ja que tots paguem els mateixos impostos”.

Recursos multimèdia

Lucía Beamud