Buscando, por favor espere....

Noticias Destacadas | Ayuntamiento de Valencia - València

Búsqueda de noticias

Fecha (dd/mm/aaaa)

Búsqueda por día

Últimas noticias


Volver

El Ayuntamiento prepara un dispositivo de socorrismo y salvamento en playas para Semana Santa y los fines de semana de mayo

• El horario de atención será de 11 a 16 horas

26/03/2024

  • La Malva-rosa i el Cabanyal disposaran d’operatiu de salvament i socorrisme de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua d’11 a 16 hores
  • Platges ha previst també un dispositiu de salvament i socorrisme tots els caps de setmana de maig

El Servici de Platges ha previst un dispositiu d’assistència sanitària, salvament i socorrisme a les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal des de Dijous Sant fins a Dilluns de Pasqua. Així, des de les 11 hores a 16 hores, les platges del Cabanyal i la Malva-rosa disposaran d’embarcació de socorrisme, tècnics d’emergències i una posta sanitària dotada amb personal mèdic i una ambulància.

Tot i que la temporada de platges comença al mes de juny, l’Ajuntament també preveu dispositius especials a les platges del nord de la ciutat tots els caps de setmana de maig. Així, durant els caps de setmana de maig, les platges de la Malva-rosa i el Cabanyal disposaran també d’11 a 17 hores d’embarcació de socorrisme, tècnics d’emergències i dos postes sanitàries dotades amb personal mèdic i ambulància (Cabanyal, 3 i Malva-rosa, 1)

L’òrgan gestor de platges s’ha reunit per a coordinar i supervisar la Setmana Santa i els caps de setmana de maig. En eixe període es reforçarà la neteja de vesprada. Igualment, també durant el mes de maig es reunirà l’òrgan gestor de platges per a coordinar tots els treballs en la façana marítima.

La responsable de Platges, Mónica Gil, ha afirmat que “es reforçarà la presència de personal i servicis en les platges per garantir la seguretat i la vigilància tant dels valencians com dels turistes que atrau la nostra ciutat gràcies al bon oratge, el que ens permet gaudir de les platges no només durant els mesos estivals sinó pràcticament des del mes d’abril. Estes mesures es duran a terme per garantir la seguretat dels banyistes i previndre les possibles incidències en la temporada de platja de Setmana Santa”.

Pel que fa a les platges del sud, les tasques de regeneració de la platja de l’Arbre del Gos fins a la platja de la Garrofera han permés guanyar enguany 120 metres de superfície amb l’aportació de 3 milions de metres cúbics d’arena. Esta temporada, l’Ajuntament preveu una major assistència de públic a les platges del sud tot i que sempre en menor quantia que en les platges del nord per ser platges urbanes. L’Ajuntament ha sol·licitat també a la Demarcació de Costes una aportació d’arena en la part sud de la platja de Pinedo.