S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Punta celebra el tradicional concurs d'allipebre amb la participació de 500 persones

• María José Catalá i María José Ferrer San Segundo en el tradicional concurs d'allipebre de 2022 de La Punta

30/08/2023

  • L'Ajuntament de València ha donat un total de 80 quilos d'anguiles, que s'empraran per a l'elaboració de 40 calders
  • El certamen es desenvolupa este dijous, a partir de les 21.00 hores, en l'avinguda de Jesús Morante Borràs


La pedania de la Punta celebra este dijous, 31 d'agost, el seu tradicional concurs d'allipebre, amb una participació estimada de mig miler de persones. L'esdeveniment es desenvoluparà en l'avinguda Jesús Morante Borràs, a partir de les 21.00 hores. El concurs, que va començar a celebrar-se l'any 1996 per iniciativa del llavors alcalde pedani Pepe Soler, s'emmarca dins de les festes patronals del poble en honor a la Puríssima i a San Miguel Arcàngel.

L'Ajuntament de València ha donat als participants uns 80 quilos d'anguiles, que s'empraran en la preparació d'uns 40 calders d'allipebre. Un jurat triat per la comissió de festes serà l'encarregat de valorar els plats dels participants.

En representació de l'equip de govern municipal acudiran l'alcaldessa en funcions, primera tinenta d'alcalde i regidora de Pedanies, María José Ferrer San Segundo, així com els regidors Juan Giner i Carlos Mundina. Per part del grup municipal de Compromís assistirà el regidor Sergi Campillo. Manuel Martí s'ha mostrat “il·lusionat” en el seu primer any com a alcalde del poble de la Punta i ha destacat “el suport tan important de l'Ajuntament de València a les pedanies”.