S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Les biblioteques municipals amplien els seus fons bibliogràfics amb novetats literàries dirigides a tots els públics

L'Ajuntament ha destinat 145.000 euros per adquirir nous llibres

• Biblioteca Municipal de la Petxina, on en uns dies estaran disponibles alguns dels nous llibres

10/05/2023

La Regidoria d'Acció Cultural ha realitzat una nova adquisició de llibres que en uns dies estaran disponibles a les prestatgeries de les biblioteques municipals. Amb una inversió de 145.000 euros, l'Ajuntament ha incrementat els fons bibliogràfics de tota la xarxa de biblioteques que presten servici en els barris de la ciutat. Entre les novetats editorials, que hi ha de tots els gèneres, destaquen els llibres de narrativa.
 

L'adquisició comprén novel·la, poesia, literatura infantil i juvenil, o còmics. També s'ha dut a terme una compra específica per als clubs de lectura. En aquesta ocasió, el percentatge de llibres adquirits en llengua valenciana ha ascendit al 30% del total.

Entre els títols adquirits destaquen novel·les com “El tablero de la Reina” de Luis Zueco, “El retrato de casada” de Maggie O´Farrel, “En la boca del lobo” d'Elvira Lindo, “Esclava de la libertad” de Ildefonso Falcones, “El año del desierto” de Pedro Mairal, “La desconocida” de Rosa Montero, “Mireia” de Puri Mascarell, “El dit de Déu” de Raquel Ricart, “14 de abril” de Paco Cerdá, “Revolución” de Arturo Pérez Reverte, “Cómo no escribí nuestra historia” de Elizabeth Benavent, o “Todo va a mejorar” d'Almudena Grandes”.

Respecte a altres gèneres, destaquen obres com a “Hábitos atómicos” de James Clear, “Cómo cambiar la vida con Sorolla”, de César Suárez, “Esmorzars valencians” de Vicent Marco, “Jazz” d'Àngels Gregori, “La Joia interior” d'Anna Llenas, “L'última bruixa” de Jara Santamaria, “Notícia de la tribu. Antologia poètica” de Marc Granell (poesia) o "Bestiari dels monstres valencians" de David Mateo. També s'han adquirit còmics, entre els quals es pot citar els exemplars de “Historia del arte en cómic” de Pedro Cifuentes.

Recursos multimèdia

Maite Ibáñez