S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Comença una nova edició de la campanya per promoure el reciclatge d'envasos lleugers

Premia el reciclatge d’estos elements, amb el sorteig diari d'una bici

• Cartell de la campanya ‘Ara pots apujar el reciclatge’

15/03/2023

L’Ajuntament de València, a través del Servici de Recollida de Residus i Neteja Viària de la Ciutat, ha impulsat un any més la campanya ‘Ara pots apujar el reciclatge’ que durant les festes falleres premia el reciclatge d'envasos lleugers alspunts d'arreplegada, amb el sorteig diari d'una bici. Des de hui i fins al 19 de març, “esta iniciativa se suma a altres propostes municipals per fomentar unes Falles sostenibles”, tal com ha informat hui el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, qui ha en la importància de fomentar el civisme amb una acció que també fomenta la mobilitat sostenible”.
 

Per a participar en esta campanya la ciutadania ha de portar un envàs lleuger a un dels 5 punts habilitats al respecte, i per cada envàs podrà recollir un tiquet per entrar al web del sorteig on haurà d’introduir les seues dades i guardar eixe tiquet per si cal presentar-ho en proclamar-se guanyador o guanyadora.

Enguany juntament els cinc punts d’arreplegada es troben a les places de Pinazo i de la Reina; i als encreuaments del carrer de Xàtiva amb l’Estació del Nord; la plaça de Sant Agustí amb el carrer de Sant Vicent; i el carrer Colón i el Passeig de Russafa.

“Els milers de persones que acudeixen cada dia a la mascletà podran dipositar en estos punts els pots o llandes i rebran tiquets amb què participaran en un sorteig diari d’una bicicleta diària en reconeixement a la col·laboració ciutadana que redunda en una celebració més sostenible i en una ciutat més neta”, ha explicat Sergi Campillo.

L’acció es desenvoluparà des de hui mateix fins al pròxim 19 de març en les hores prèvies i l’hora posterior a la disparada de la mascletà. Les persones participants podran consultar quines han sigut agraciades al sorteig diari a través de les xarxes socials de @valencianetavlc.