S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament reobri els parcs infantils de Sant Marcel·lí, Poblats Marítims i Campanar amb jocs adaptats en tots dos parcs

També s'han conclòs els treballs en altres tres jardins de la ciutat

• Nova zona de jocs infantils al carrer de JJ Dòmine del marítim

05/07/2023

L'Ajuntament de València reobrirà este dimecres les àrees de jocs infantils dels barris Sant Marcel·lí, Poblats Marítims (el Grau) i Campanar (Sant Pau). Estes actuacions formen part de l'obra de reposició de jocs i adequació d'àrees infantils als parcs de la ciutat de València, licitades en 4 lots, i que actuen en 42 zones de joc, amb un pressupost total de 961.538,43 euros.
 

Segons ha explicat el regidor de l'àrea de Medi Ambient, Juan Carlos Caballero, este projecte forma part de “una intervenció global als parcs de la ciutat que actua en 42 zones de joc i compta amb un pressupost total de 961.538,43 euros”.

Així mateix, Caballero ha indicat que les actuacions als barris de Sant Marcel·lí, Poblats Maritims (El Grau) i Campanar (Sant Pau) “donen resposta a les reivindicacions del veïnat i han comptat amb un pressupost de 63.548,57 euros, la qual cosa ha permés la remodelació i millora de les instal·lacions destinades a les xiquetes i xiquets”.

D'altra banda, el regidor ha informat de la finalització dels treballs en altres tres jardins de la ciutat. En concret, es tracta dels jardins de Salvador Perles, JJ Dómine i Pare Muedra. Les actuacions en el primer han consistit en la instal·lació d'una nova caseta de jocs adaptada i nou paviment de seguretat.

Al jardí de JJ Dómine s'ha treballat en les dos àrees de jocs en les quals s'ha renovat el paviment de seguretat i s'ha instal·lat dos nous balancins de molls (un adaptat) i al Jardí de Pare Muedra, s'ha posat en servei una de les dues zones de jocs infantils amb un nou balancí de molls adaptat i paviment de seguretat nou. En totes les zones de s'ha inclòs nova cartelleria.