S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El Mercat Central celebra este dissabte els 95 anys d'obertura al públic

Els actes commemoratius van començar al març i es prolongaran fins a finals d'any

• El Mercat Central es va obrir al públic al 1928

18/05/2023

La plaça de Ciutat de Bruges acull dissabte que ve diversos actes commemoratius del 95 aniversari del Mercat Central, que va obrir les seues portes el 1928. La Regidoria de Comerç i la Regidoria de Participació Ciutadana i Acció Veïnal han programat diverses activitats que inclouen algunes d’específiques per al públic infantil. Els actes d'este dissabte s'emmarquen en un programa commemoratiu més ampli que va començar al març i que està previst que s'allargue fins a finals d'any.
 

Dissabte que ve, entre les 11.30 i les 13.30 h es duran a terme a la plaça de Ciutat de Bruges diverses activitats per al públic infantil com a contacontes, “pintacares” i globoflèxia. A la vesprada, a partir de les 19.30 h, està programada una festa popular, amb actuació musical, sopar de germanor i bingo popular.

Els actes commemoratius es prolongaran durant els pròxims mesos. Al juny està previst un berenar-sopar a la Casa de la Caritat recordant el dinar que el 1928 va oferir el Mercat Central a dos mil persones desafavorides de la ciutat, amb motiu de la inauguració de les seues instal·lacions.

Al setembre, i en coordinació amb els altres mercats de la ciutat, tindrà lloc un concurs de paelles coincidint amb el World Paella Day (WPD). També al setembre, el dia 23, la Banda Municipal de València oferirà un concert a la plaça del Mercat.

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'Alimentació, el 16 d'octubre, està prevista la presentació del llibre de receptes “La cuina del Mercat Central de València. Receptes de hui i de sempre” al Palau de l'Exposició. Finalment, des del 15 de novembre al 17 de desembre s'ha programat l'exposició fotogràfica “95 anys donen molt a contar”. Es durà a terme als voltants del Mercat Central.