Buscando, por favor espere....

Estás en: A TU LADO

Suport per a pal·liar l'increment del cost de les activitats econòmiques Apoyo para paliar el incremento del coste de las actividades económicas - València

Vés enrere Suport per a pal·liar l'increment del cost de les activitats econòmiques

Volver

Suport per a pal·liar l'increment del cost de les activitats econòmiques

Subvenció municipal de suport a persones autònomes i microempreses per a pal·liar l'increment del cost de les activitats econòmiques desenvolupades en el terme municipal de València

L'objecte d'esta convocatòria és dur a terme actuacions encaminades a pal·liar l'increment del cost del desenvolupament de l'activitat econòmica a conseqüència del conflicte entre Ucraïna i Rússia.

Estes ajudes es dirigixen a persones autònomes i microempreses donades d'alta en algun epígraf vigent de l'Impost d'activitats Econòmiques (IAE) abans de l'1 de novembre de 2021, desenvolupant la seua activitat en algun local del terme municipal de València.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals des del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP).

(13/01/2023) Concedir, disposar i reconéixer l'obligació del pagament (pdf 200 kb).(12/12/2022) Llistats provisionals (pdf 150 kb).(02/11/2022) Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.(02/11/2022) Bases de la convocatòria (426 kb).

Datos de la campaña:

Publicación oficial: BOP n.214, de 8 de novembre de 2022.

Plazo desde: 9 de novembre

Plazo hasta: 28 de novembre de 2022, ambdós inclusivament.

Puede encontrar este documento en:

SocialnetworkShareCampanya no està disponible temporalment.