Buscando, por favor espere....

Estás en: A TU LADO

Sol·licitud de Punts Violeta de Sensibilització per a unes festes lliures d'agressions sexistes Solicitud de Puntos Violeta de Sensibilización para unas fiestas libres de agresiones sexistas - València

Vés enrere Sol·licitud de Punts Violeta de Sensibilització per a unes festes lliures d'agressions sexistes

Volver

Sol·licitud de Punts Violeta de Sensibilització per a unes festes lliures d'agressions sexistes

Punts Violeta

Els punts violeta són espais útils per a la sensibilització i la prevenció sobre les agressions sexistes, així com per a traslladar un missatge a la societat de rebuig a la violència masclista, establint canals més immediats i accessibles per a la denúncia i l'atenció a víctimes. La seua finalitat per tant és la de conscienciar, previndre i gaudir les festes sota el respecte cap a les dones, lliures d'assetjament i humiliació masclista.

L’Ajuntament de València posa a la disposició de les Comissions de Falles i Entitats Jurídiques sense ànim de lucre, la formació i materials necessaris per a la implantació de Punts Violeta de Sensibilització a la ciutat de València per unes festes lliures d'agressions sexistes.

Els objectius que es volen aconseguir amb la implementació de la xarxa de Punts Violeta, són els següents:

  • Sensibilitzar a la ciutadania en favor de la igualtat de gènere i oportunitats amb la finalitat de previndre i eliminar tot tipus de violència sobre les dones i especialment les agressions sexuals i violacions.
  • Informar la població de la necessitat d'educar a joves i persones adultes sobre la igualtat de gènere per a combatre la violència masclista i les agressions sexuals.
  • Fomentar la igualtat entre els sexes, amb la finalitat de previndre situacions de violència sexual entre jovens, plantejant les relacions dins del marc del respecte i reforçant conductes de prevenció.
  • Donar a conéixer els recursos i servicis disponibles a la ciutat per a l'atenció integral de les víctimes.

(30/04/2024) Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.

Datos de la campaña:

Plazo desde: 1 de maig de 2024

Plazo hasta: que existisquen places vacants fins a les 25 oferides, finalitzant quan s'aconseguisca este número o quan es realitze la sessió de formació, que tindrà lloc entre els mesos d'octubre i novembre.

Puede encontrar este documento en: