Buscando, por favor espere....

Estás en: A TU LADO

Participació en la Cavalcada dels Reis Mags de València 2024 Participación en la Cabalgata de los Reyes Magos de València 2024 - València

Vés enrere Participació en la Cavalcada dels Reis Mags de València 2024

Volver

Participació en la Cavalcada dels Reis Mags de València 2024

Participació en la Cavalcada de Reis

L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, organitza el dia 5 de gener de 2024 la tradicional Cavalcada de Reis per oferir a la ciutadania un espectacle anunciador de la celebració de la festivitat dels Reis Mags.

Amb la finalitat de garantir els principis de llibertat d’accés, publicitat i transparència, entre altres, l’Ajuntament pretén establir, mitjançant una convocatòria pública, unes bases que regulen la participació en la Cavalcada de Reis de 2024 d’entitats ciutadanes o persones jurídiques que tinguen la condició d’associacions cíviques, culturals o festives, clubs esportius (amb independència de la seua naturalesa jurídica), organitzacions humanitàries o institucions.

(24/11/2023) Bases que regiran la participació en la Cavalcada (pdf 150 kb).

Datos de la campaña:

Publicación oficial: Tauler d'Edictes de l'Ajuntament de València (24/11/2023).

Plazo desde: 27 de novembre

Plazo hasta: 6 de desembre de 2023, ambdós inclusivament.

Lugar de presentación: Oficines del Servici de Festes i Tradicions (2a. planta, edifici de la Casa Consistorial, situat a la plaça de l'Ajuntament, núm. 1, de València), en horari de 09.00 a 14.00 hores.

Puede encontrar este documento en: