Buscando, por favor espere....

Estás en: A TU LADO

Autorització d'activitats i ocupació del domini públic amb motiu de les Falles 2024 Autorización de actividades y ocupación del dominio público con motivo de las Fallas 2024 - València

Vés enrere Autorització d'activitats i ocupació del domini públic amb motiu de les Falles 2024

Volver

Autorització d'activitats i ocupació del domini públic amb motiu de les Falles 2024

Autorització d'activitats i ocupació del domini públic amb motiu de les Falles L'habitual desenvolupament de les festes falleres exigix un treball conjunt entre el col·lectiu faller i els diferents servicis de l'Ajuntament de València. Per a fer-lo efectiu, una de les premisses fonamentals ha sigut disposar d'un mecanisme àgil i senzill per a la tramitació de les autoritzacions de les activitats, instal·lacions i ocupació del domini públic a les comissions falleres amb motiu de les Falles. En este sentit, un any més, l'Ajuntament de València posa en marxa els procediments per a sol·licitar estes autoritzacions i aconseguir que la celebració de les Falles 2024 es desenvolupe en les millors condicions possibles.
  Directrius per a l'autorització d'activitats i ocupació del domini públic a les comissions falleres amb motiu de les falles 2024 (pdf 437 KB)

Datos de la campaña:

Plazo desde: 30 d'octubre

Plazo hasta: 22 de desembre de 2023, ambdós inclusivament.