Buscando, por favor espere....

Estás en: A TU LADO

“A València, si és lluent, va al groc” "En Valencia, si es brillante, va al amarillo" - València

Vés enrere “A València, si és lluent, va al groc”

Volver

“A València, si és lluent, va al groc”

Si és lluent va al groc.

CAMPANYA DE RECOLLIDA I RECICLATGE DE RESIDUS D'ALUMINI I ACER LLEUGER

 

Els veïns i veïnes, i visitants de València ja poden depositar diferents productes d'alumini i acer lleuger en els més de 2.500 contenidors grocs repartits per tota la ciutat.

Imatge de productes admesos

Això suposa un fet sense precedents en el territori espanyol, sent València la primera ciutat d'Espanya que faça efectiva l'obertura del contenidor groc. L'alumini té l'avantatge de ser 100% i infinitament reciclable i, per tant, és un material que reflecteix perfectament els principis i valors de l'Economia Circular.

 

Esta innovació mediambiental és possible gràcies al projecte pilot per a la recollida, classificació i reciclatge d'aquesta tipologia de productes, fruit de la col·laboració públic - privada entre 

Contenidor groc

 la Generalitat Valencianal'Ajuntament de València i Nespresso (que ha liderat la creació de la Coalició d'Alumini i Acer Lleuger, COAALI).

Tots els contenidors grocs disposen d'un nou vinil explicatiu amb els diferents productes que, ara ja sí, poden depositar-se en ells:

 

Càpsules de cafè d'alumini, paper d'alumini, làmines segelladores d'alumini, veles xicotetes, tubs de pasta de dents, pots d'alumini, tapes de llanda d'obertura, bosses de cafè, safates d'alumini, filferros i tapes d'alumini del cava.

 

Imatge amb els residus aceptats

Polse sobre la imatge i imprimisca la targeta de productes admesos

 

A més, l'Ajuntament de València i COAALI han presentat la campanya conscienciació “A València, si és lluent, va al groc”, i treballen en un programa d'activitats de divulgació i pedagogia per a explicar als veïns de València com es facilita encara més el reciclatge gràcies a aquesta obertura del contenidor groc.

 

COAALI, és la coalició d'organitzacions nascuda per a promoure el reciclatge efectiu de productes d'acer i alumini lleuger, materials amb un alt valor, fins i tot al final de la seua vida útil, gràcies a la seua infinita reciclabilitad. COAALI té la vocació d'ampliar la capacitat de separació, recollida i reciclatge d'aquests productes en ciutats pioneres a Espanya, com ha sigut el cas de València.

Logos

Registros Municipales

Registros Municipales

Puede encontrar este documento en: