S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dimarts

26

Setembre

Cerca avançada

Tornar

Participació en la Cavalcada dels Reis Mags de València 2023

Participació en la Cavalcada de Reis de 2023 L’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, organitza el dia 5 de gener de 2023 la tradicional Cavalcada de Reis per oferir a la ciutadania un espectacle anunciador de la celebració de la festivitat dels Reis Mags.

Amb la finalitat de garantir els principis de llibertat d’accés, publicitat i transparència, entre altres, l’Ajuntament pretén establir, mitjançant una convocatòria pública, unes bases que regulen la participació en la Cavalcada de Reis de 2023 d’entitats ciutadanes o persones jurídiques que tinguen la condició d’associacions cíviques, culturals o festives, clubs esportius (amb independència de la seua naturalesa jurídica), organitzacions humanitàries o institucions.

(17/11/2022) Rectificació de les dades de presentació (pdf 89 kb).(16/11/2022) Bases que regiran la participació en la Cavalcada (pdf 150 kb).

Dades de la campanya:

Publicació oficial: Tauler d'Edictes de l'Ajuntament de València (16/11/2022).

Termini des de: 17 de novembre

Termini fins a: 28 de novembre de 2022, ambdós inclusivament.

Lloc de presentació: Dependències del Servici de Cultura Festiva, situat a la plaça de l’Ajuntament, núm. 1, de València (edifici Casa Consistorial), en horari de 9 a 14 hores.

Pot trobar este document en: