S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament prepara un dispositiu de trànsit per l’arribada a València de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana

• Itinerari de la carrera

02/02/2023

La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana arriba diumenge, 5 de febrer, a la ciutat de València. Per este motiu, l’Ajuntament ha previst un dispositiu de trànsit, que afectarà la circulació als Poblats Marítims, Camins al Grau i Quatre Carreres.
 

Així, la 5ª edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana Fèmines té prevista l’arribada entre les 11:25 hores i les 11:54 h a la ciutat de València mentre que la 74ª edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana ho farà ja de vesprada, entre les 17:01 hores i les 17:21 h.

La volta arribarà a la ciutat des d’Alboraia i circularà pel carrer de l’Enginyer Fausto Elio, Arnau de Vilanova, Isabel de Villena, José Ballester Gozalvo, Eugènia Viñes, Doctor Marcos Sopena, Enginyer Manuel Soto, Joan Verdeguer, carrer de Menorca i el pont de l’Assut de l’Or per arribar a meta al carrer d’Eduardo Primo Yúfera. Les vies esmentades patiran restriccions al trànsit al pas del pilot ciclista mentre que la zona de meta, al carrer d’Eduardo Primo Yúfera, estarà tallada des de les 5:30 hores del matí fins a les 17:30 hores de la vesprada. 

Restriccions a l’estacionament

Estarà prohibit estacionar en ambdós sentits del carrer d’Eduardo Primo Yúfera entre la rotonda del Saler i la del pont de les Moreres des de dissabte 4 a les 14:00 hores fins diumenge 5 a les 20:00 hores. També estarà prohibit l’estacionament a l’avinguda de Jesús Morante i Borràs, el Camí del Salinar i la rotonda entre el pont de l’Assut de l’Or i l’avinguda de les Balears des de dissabte a les 22:00 fins diumenge a les 20:00 hores.

Afeccions EMT

La ciutadania que vulga acostar-se a vore la Volta Ciclista pot emprar les línies 15, 19, 31, 32, 35, 92, 94, 95, 98 i 99 per a desplaçar-se fins a la zona d’eixida i meta de la carrera. Per consultar els canvis en les línies de l’EMT al pas de la carrera, podeu vore la secció “Última hora” de la pàgina web de l’Empresa Municipal de Transports així com l’app i les xarxes socials municipals.