Buscando, por favor espere....

Noticias Destacadas | Ayuntamiento de Valencia - València

Búsqueda de noticias

Fecha (dd/mm/aaaa)

Búsqueda por día

Últimas noticias


Volver

El nuevo Polideportivo de Sant Isidre comenzará sus obras a finales de este año con una inversión total de 9.195.687 euros

• Simulación Polideportivo de Sant Isidre

29/02/2024

  • La regidora d'Esports, Rocío Gil, ha recordat que “quan va arribar al govern ni tan sols hi havia un projecte per a dur a terme una infraestructura vital per al barri”

L'Ajuntament de València ha aprovat este mes una inversió de 9.195.687 euros per a desenvolupar el projecte d'execució d'obra del nou pavelló esportiu del barri de Sant Isidre per perquè els treballs puguen començar a la fi d'este mateix any o principis del pròxim any.

“Es tracta d'un projecte de vital importància per al barri que l'antic govern municipal va deixar sense redactar i que ha sigut, ja amb l'actual corporació municipal, quan s'ha desenvolupat. Per eixe motiu, i amb l'objectiu que es pose en marxa l'execució de les obres amb la major celeritat possible, s'ha dotat ja enguany el pressupost municipal amb 200.000 euros. Els 8.995.687,87 € restants estan ja previstos en els pressupostos per a continuar amb la realització d'este poliesportiu durant el següent any 2025”, ha explicat la regidora d’Esports, Rocío Gil.

En este sentit, la regidora ha assenyalat que quan va arribar a l'àrea d'Esports “no hi havia cap treball de redacció de projecte ni de licitació fet. Només amb deixar els diners no basta, cal treballar, asseure's amb els veïns, escoltar-los, entendre quines necessitats té el barri i posar-se amb els tècnics municipals a donar forma a un projecte necessari i de gran importància. I això és el que hem fet en els últims mesos, atés que l'anterior regidor no es va encarregar de fer-ho, perquè este poliesportiu puga ser una realitat”.

La instal·lació esportiva dotarà al barri “d'unes noves infraestructures que suposaran un espai únic i punt de trobada per a tots els veïns on serà possible la pràctica esportiva com el bàsquet, futbol sala o handbol, entre altres esports”.

Se situarà en una parcel·la de 3.951 m², entre els carrers Arquitecte Segura de Lago i Mariano de Cavia, al costat de la reguarda de la 3a Unitat de Policia Local del districte de Patraix. El pavelló comptarà amb dos plantes més un soterrani i es conformarà en un espai polivalent capaç d'albergar competicions d'alt nivell i altres esdeveniments, mentres que la pista esportiva tindrà una capacitat de 233 seients.

Així mateix, inclourà dos sales multiesport per a fitnes, ciclisme de sala així com una sala amb rocòdroms per a escalada, una piscina climatitzada, vestuaris tant per a esportistes com per a àrbitres i una zona exterior per a activitats a l'aire lliure i on s'han buscat els objectius de durabilitat, facilitat de manteniment, eficiència energètica i reducció d'emissions contaminants.

Entre les seues principals característiques tècniques podrem trobar plaques solars fotovoltaiques d'autoconsum, producció de calor basada en aerotèrmia, tractament avançada d'aigües de piscina, calefacció, ventilació i tractament d'aire per a vestuaris i il·luminació tipus Led de màxima eficiència per a tots els espais esportius.