S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Obert el termini per a la beca José Iturbi al millor expedient acadèmic

• El termini estarà obert fins al tres de novembre

17/10/2022

Les persones interessades han de presentar la seua sol·licitud fins al pròxim tres de novembre. Pot optar al premi l'alumnat del Conservatori Municipal de Música José Iturbi que haja finalitzat els ensenyaments professionals en el curs 21-22. El premi és únic i està dotat amb 1.500 euros.

 

Entre els requisits que s'exigixen per a concórrer al premi figura haver cursat en el Conservatori Municipal de Música José Iturbi els últims quatre cursos acadèmics, excepte casos excepcionals com l'alumnat amb altes capacitats que té un règim especial. Un altre requisit és haver obtingut Premi d'Honor Fi d'Ensenyaments Professionals en la seua especialitat o si no n’hi haguera Premi d'Honor, es valorarà Menció d'Honor.

El text complet de la convocatòria està publicat en la Base de dades Nacional de Subvencions. Els requisits per a dur a terme el tràmit estan disponibles en la web municipal, en l'enllaç https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/ED.AY.60 . El termini de presentació es va obrir el 15 d'octubre i finalitzarà el pròxim 3 de novembre.

Els estudis que s'impartixen en el Conservatori Municipal de Música José Iturbi són d'Ensenyament Elemental i Ensenyament Professional, dirigits preferentment a xiquets i xiquetes que vulguen completar la seua formació educativa i artística en l'àmbit musical, així com a alumnes procedents d'altres centres, i antics alumnes que desitgen reprendre els seus estudis.