S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

SocialnetworkShareCampanya no està disponible temporalment.

Divendres

09

Juny

Cerca avançada

Tornar

Procés de selecció de projectes per a la realització i el muntatge de les falles gran i infantil de l’Ajuntament de València per a l’any 2021

Convocatòria oberta a qualsevol artista faller o artista fallera que haja realitzat falles en exercicis anteriors, artistes de les arts plàstiques o constructives amb una experiència acreditada en el disseny o la construcció de falles, o equips artístics multidisciplinaris en què hi haja un artista faller amb la deguda acreditació professional, per a l'encàrrec d'un treball consistent en la realització i el muntatge de les falles gran i infantil de 2021.

La Regidoria de Cultura Festiva està interessada a contractar els servicis de realització i muntatge de les falles municipals gran i infantil mitjançant el contracte corresponent.

(01/06/2020) Enllaç al tràmit en Seu Electrònica. (01/06/2020) BASES del procés de selecció de projectes (pdf 134 kb).

Dades de la campanya:

Publicació oficial: Tauler d'Edictes de l'Ajuntament de València (01/06/2020).

Termini des de: 2 de juny

Termini fins a: 15 de juny de 2020, ambdós inclusivament.

Lloc de presentació: A les dependències del Servici de Cultura Festiva (2a. planta, edifici de la Casa Consistorial, situat a la plaça de l'Ajuntament, núm.1, de València), en horari de 09.00 a 14.00 hores, amb cita prèvia.

Pot trobar este document en: