S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Diumenge

10

Desembre

Cerca avançada

Tornar

25 de novembre. Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones

25 de novembre. Dia Internacional de l'eliminació de la violència contra les dones El 25 de novembre és el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones i al voltant d'aquesta data l'Ajuntament de València, un any més desenvoluparà actuacions dirigides a tota la ciutadania per a donar a conéixer el treball que durant tot l'any es realitza en la prevenció i atenció a la violència de gènere i masclista. La campanya de sensibilització es basa en el lema NO MÉS VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES.

Aquest 25N serà el primer en què l'Ajuntament de València pertany a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, que és un espai de la Diputació de València que pretén coordinar el treball que es realitza, optimitzant i potenciant els recursos existents des de les estructures ja creades. A la ciutat de València comptem amb eines normatives i recursos per a fer front a la violència que pateixen les dones. Les unitats d'igualtat, 3,  Espai Dones i Igualtat, Unitat d'Igualtat del Marítim i Unitat d'Igualtat Torrefiel Orriols, així com els servicis Taronja Sencera i Repara. Estos servicis s'encarreguen d'atendre dones i acompanyar-les en el seu procés d'emancipació i autonomia posant al seu abast tots els recursos possibles per a dur a terme una vida lliure de violències masclistes per a elles i les seues filles i fills, a excepció del Repara que se centra en els comportaments desiguals i de maltractament dels homes en el si de la parella.

La web de l'efemèride recollirà totes les activitats que es realitzen a l'ajuntament des de diferents regidories. 

MÉS INFO: En el web https://www.valencia.es/val/25n2023Descarrega el cartell de la campanya (pdf 206 kb).També com a part de les activitats de novembre es celebra el festival IGUALMENTFEST, que enguany serà als Jardins de Vivers el dia 26 novembre d'11.00 a 14.00. El festival vol ser un moment d'unió amb una perspectiva positiva, per a celebrar la igualtat i rebutjar la violència. Serà una cita amb un plantejament lúdic i didàctic, amb espectacle i tallers; amb sensibilització mitjançant una fira d'associacions i institucions que treballen en la prevenció de la violència contra les dones. Comptarem amb diversos grups musicals, xaranga, associacions i entitats que ens informaran del treball que realitzen amb les dones víctimes de les violències masclistes, tallers educatius… Per a tots els públics.

IGUALMENT FEST. 26 de novembre.
 
Polsa sobre la imatge i descarrega el cartell IgualmentFest 2023 (pdf 114 kb).

Pot trobar este document en: