S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament oferix noves visites guiades i gratuïtes a la torre de la Llotja

Cal reservar prèviament en el telèfon 962 084 153

• Escala d'accés a la torrassa de la Llotja

24/11/2022

La Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals oferix de nou visites guiades i gratuïtes a la torrassa de la Llotja. Les noves visites tindran lloc durant les festes de Nadal i cal reservar prèviament en el telèfon 962 084 153. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha afirmat que “es tracta d'una ocasió molt especial per a visitar esta part del monument, que no sempre roman oberta”.
 

Tello ha assenyalat que és ''una aposta per acostar el nostre patrimoni històric a la ciutadania i també als visitants que s’apropen a un dels monuments més admirats de la nostra ciutat”. La regidora ha destacat també que la data escollida per a les noves visites “està pensada per afavorir un públic familiar que pot acostar-se a la Llotja aprofitant les vacances escolars”. A més, Glòria Tello ha subratllat “la gran acollida que estan tenint les visites que ja estem realitzant durant este mes de novembre”.

Les visites s’efectuaran els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 2, 3, 4 i 5 de gener de 2023 a les 10:30 hores, 11:30 h, 12:30 h i 13:30 hores. Les visites, amb una durada de mitja hora cadascuna, seran en valencià i castellà, llevat de les que tinguen lloc a les 11:30 h, que seran en anglés. 

Cal reservar prèviament per telèfon i s’admetran un màxim de quatre inscripcions per telefonada. L’horari d’atenció telefònica és de dilluns a divendres de 10 a 19 hores i diumenges i festius de 10 a 14 hores. El servici d’atenció telefònica no estarà operatiu el dia de Nadal i el dia d’Any Nou. Les persones inscrites hauran de personar-se en la porta d’accés a la torrassa, al saló columnari de la Llotja, deu minuts abans de l’hora estipulada per a la visita.

Les noves visites es produeixen arran de l’èxit de la primera convocatòria llançada per la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals amb motiu de la celebració del dia dels monuments.

La Llotja de València és Patrimoni de la Humanitat des de 1996 i és l’únic edifici de la Comunitat Valenciana que disposa d’eixa distinció.