S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

María José Catalá anuncia la reactivació del pavelló Nou Moles i la seua posada en marxa abans del pròxim estiu

• El nou complex esportiu Nou Moles està construït sobre la parcel·la que històricament va ocupar el pavelló Marcol

25/09/2023

  • La alcaldesa destaca la voluntat política i el treball conjunt al costat de la Generalitat per al desbloqueig de l'obra, que porta en marxa des de 2011
  • La nova instal·lació esportiva, que ocupa la parcel·la de l'antic pavelló Marcol, tindrà dos soterranis i quatre altures més la planta de carrer

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha assistit este dilluns, 25 de setembre, a una visita d'obra en el que suposa la reactivació per a la finalització definitiva de la construcció del complex esportiu Nou Moles. Al costat d'ella ha estat el vicepresident de la Generalitat, Vicente Barrera, així com la regidora d'Esports de l'Ajuntament de València, Rocío Gil, i el director general d'Esports, Luis Cervera.

Durant la visita, Catalá ha volgut destacar la labor conjunta entre la Generalitat i l'Ajuntament després que, el juliol passat, tant el vicepresident com l'alcaldessa es marcaren com a objectiu principal el desbloqueig d'esta obra que porta en marxa des de l'any 2011. L'alcaldessa s'ha compromés al fet que, abans del pròxim estiu, la instal·lació vaja obrint gradualment per a estar a ple rendiment en l'inici de la temporada esportiva 2024-2025 durant el mes vinent de setembre.

“Són unes instal·lacions esportives molt necessàries per al barri de Nou Moles i per això, abans de l'estiu, les associacions de veïns podran fer ús de les sales polivalents. Per a setembre de 2024, a través dels convenis oportuns, els clubs esportius i les federacions ja podran gaudir-ho”, ha detallat este dilluns María José Catalá.

La presidenta de l'associació veïnal de Nou Moles, Casilda Ossa, ha acompanyat en la visita a l'alcaldessa de València, perquè comprovara in situ “el compromís i la col·laboració entre el govern local i l'autonòmic en la finalització de les obres d'un lloc emblemàtic per a un dels barris més poblats de la ciutat i més necessitats d'estes instal·lacions esportives”, ha declarat Catalá.

En concret, el treball coordinat dels tècnics de la Fundació Esportiva Municipal i el Servici d'Esports de l'Ajuntament de València, juntament amb els de la Generalitat Valenciana i de la mateixa UTE adjudicatària de l'obra, ha consistit a solucionar les escomeses de subministrament energètic i el repartiment de les rematades de l'obra en algunes zones del complex esportiu.

Dotacions esportives

L'obra, que és a càrrec de la Generalitat Valenciana, haurà de ser entregada a l'Ajuntament de València abans que finalitze enguany. A continuació, serà la Fundació Esportiva Municipal qui comence els treballs de posada a punt d'instal·lació, per a la seua obertura al públic, amb el subministrament i instal·lació de paviments, l'equipament del pavelló, la sala de musculació, piscina, vestuaris i lavabos. A més, estan previstes també actuacions de senyalística, pintura i mobiliari. El cost d'estos treballs ascendix a un total de 940.000 euros, aproximadament.

Cal recordar que el nou complex esportiu Nou Moles està construït sobre la parcel·la que històricament va ocupar el pavelló Marcol i comptarà amb dos soterranis i quatre altures més la planta de carrer. D'esta manera, tant el barri com els diferents clubs i federacions disposaran d'una piscina de 30 metres, una altra per a menors i activitats, vestuaris, sala de musculació, dos sales de fitness, zona de màquines expenedores de begudes i aliments, oficines, lavabos i un pavelló multiesport amb aforament d'unes 1.300 persones en graderies.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

María José Catalá