S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Julia Climent i Juan Carlos Caballero visiten Borbotó

• Els veïns d'esta pedania del nord sol·liciten millores en la plaça del Moreral i el parc de Santa Ana.

11/08/2023

  • La regidora de Patrimoni i alcaldessa en funcions assegura que “hem pres bona nota de les peticions dels veïns, per a donar-los una resposta a eixes necessitats i reivindicacions com més prompte millor”
  • Els veïns d'esta pedania del nord, envoltada d'horta pels quatre costats, sol·liciten millores en la plaça del Moreral i el parc de Santa Ana

La regidora de l'Àrea de Patrimoni, Recursos Humans i Tècnics i alcaldessa en funcions, Julia Climent, i el regidor de l'Àrea de Parcs, Jardins i Espais Naturals, Juan Carlos Caballero han visitat este divendres Borbotó. L'alcalde pedani, Ángel Torrijos, ha anat desgranant al llarg de la trobada les necessitats d'este enclavament de la ciutat, envoltat d'horta pels quatre costats.

Torrijos ha comunicat a Climent i Caballero la necessitat que l'edifici municipal, que acull tant les oficines de l'alcaldia com de la Universitat Popular i un centre per a majors, compte amb un accés habilitat per a persones amb mobilitat reduïda. En concret, reclamen una plataforma per a facilitar l'accés a la primera planta.

Julia Climent, com a alcaldessa en funcions, ha recordat a l'alcalde pedani el compromís personal de María José Catalá amb els veïns i veïnes de les pedanies de la ciutat, perquè tots compten amb servicis de primera, com la resta de barris i districtes de València. “Hem pres bona nota de les peticions dels veïns, per a donar-los una resposta a eixes necessitats i reivindicacions com més prompte millor“, ha assenyalat.

Com a responsable de l'Àrea de Parcs, Jardins i Espais Naturals, Juan Carlos Caballero ha participat en la trobada. Entre els aspectes de la seua competència, destaquen la proposta dels veïns d'enjardinar adequadament la plaça del Moreral, dotant-la de tanques, per a donar-li vida a este punt de trobada habitual dels residents i visitants de Borbotó.

Per a millorar les condicions del parc de Santa Ana, lloc d'esplai dels xiquets i adolescents del poble, Ángel Torrijos ha plantejat la col·locació de tendals i de fonts d'aigua refrigerades, per a mitigar els efectes de l'onada de calor, així com la millora del paviment, amb l'objectiu d'evitar inundacions en l'època de pluges.

En la visita a les alqueries pròximes, els regidors i l'alcalde pedani han coincidit en la necessitat d'extremar la vigilància en la zona d'horta, per a evitar la sostracció de les trapes existents en el tram cobert de la séquia de Tormos al seu pas pel poble de Borbotó.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Julia Climent