S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa reunirà en 4YFN a entitats emprenedores per posicionar la ciutat com a bressol de talent i destinació d'inversions

'VIT Emprén’ ha llançat una convocatòria per a seleccionar agents per a formar part d'esta iniciativa del Mobile World Congress de Barcelona

• La nova edició del 4YFN se celebra dins del Mobile World Congress de Barcelona

20/12/2022

València Activa, a través de la xarxa d'emprenedors innovadors de València ‘VIT Emprén’, participarà en una nova edició del 4YFN que enguany se celebrarà dins del Mobile World Congress de Barcelona, “un dels esdeveniments més importants en l'àmbit internacional per al sector de les startups, que permetrà posicionar la ciutat com a bressol de talent i destinació d'inversions”, tal com ha informat el regidor dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuán.
 

 “Amb la nostra participació en esta fira internacional, que se celebrarà del 27 de febrer al 2 de març a la ciutat comtal, visibilitzem el teixit emprenedor que té València, en particular a les startups, i mostrarem el talent i potencial de la nostra ciutat per a ser un hub de referència en matèria d'innovació”, ha explicat l'edil.

Així doncs, amb l'objectiu de visibilitzar el potencial emprenedor de la ciutat, ‘VIT Emprén’ ha llançat una convocatòria per a seleccionar a una representació d'agents facilitadors de l'ecosistema innovador a formar part de l'estand que disposarà al costat de València Activa en el 4YFN, en el marc de l'esmentat congrés sobre el món de la comunicació mòbil, “multiplicant l'impacte i visibilitat de l'ecosistema valencià”.

“Per a esta edició es reforça la presència valenciana amb un estand més gran -dupliquem espai-, amb programació i esdeveniments propis per a reforçar la visibilitat de l'ecosistema local, perquè puga tindre més projecció en este esdeveniment de referència per al sector. Volem que tinguen el millor aparador i que la seua participació siga beneficiosa. El 4YFN ha de ser una plataforma de creixement per als nostres emprenedors i emprenedores”, ha avançat Sanjuán.

“Amb esta convocatòria per a participar en el 4YFN oferim als agents facilitadors i, per extensió, a les startups, excel·lents possibilitats de connexió, perquè es tracta d'un esdeveniment d'abast internacional en el qual disposaran d'espai físic per a mostrar els seus projectes davant més de 60.000 assistents, tenint també l'oportunitat de potenciar els seus coneixements, teixir noves xarxes amb persones emprenedores, inversores, empreses i institucions públiques, a més de generar nous negocis i col·laboracions”, ha remarcat el regidor.

En concret, esta convocatòria es dirigeix a entitats facilitadores de startups dins de l'ecosistema de l'emprenedoria innovadora a València -pertanyents a la xarxa ‘VIT Emprén’- com a acceleradores i incubadores, associacions de startups, inversió o sectorials. Les entitats que vulguen comptar amb un espai en l'estand valencià hauran d'escriure a vitemprende@valenciactiva.es fins al divendres 13 de gener de 2023 a les 12 hores.

VLC Tech City: València com hub innovador i destí d'inversions

Sanjuán ha ressaltat que “amb la nostra participació institucional continuarem visibilitzant la labor que estem desenvolupant des de la plataforma VLC Tech City, amb la qual treballem per a posicionar la nostra ciutat com un hub innovador en l'àmbit internacional i per a continuar reforçant la visió internacional de la ciutat”.

“Este esdeveniment internacional suposa una magnífica oportunitat per a donar a conéixer les oportunitats i avantatges que ofereix la nostra ciutat per a emprenedors i inversors, així com mostrar el talent que existeixen a la nostra ciutat. Amb la nostra participació generarem un reclam perquè empreses internacionals s'instal·len i desenvolupen la seua activitat a la nostra ciutat”, ha conclòs el regidor Borja Sanjuán.