S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Arranca “TNW València”, festival d'innovació que consagra a València com a aparador tecnològic

L'esdeveniment se celebra este dijous i divendres en La Marina i comptarà amb àrees expositives, conferències i diversos esdeveniments temàtics per tota la ciutat

• L'esdeveniment reunix en La Marina prop de 3.000 assistents

29/03/2023

La TNW València, el festival d'innovació impulsat per The Next Web i Financial Times juntament amb l'Ajuntament de València, que reunix a la ciutat a líders de la indústria tecnològica, agents d'inversió, startups i experts, ha sigut inaugurat per la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez, el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, i el regidor d'Hisenda i Sectors Econòmics, Borja Sanjuan. “Esta trobada, que convertix la nostra ciutat en el cor de la tecnologia, consagra a València com a aparador tecnològic i catapulta a l'ecosistema emprenedor, generant connexions d'alt impacte i visibilitat internacional”, ha assegurat Sandra Gómez.
 

Per la seua banda, el regidor d'Hisenda i Sectors Econòmics, Borja Sanjuan, ha explicat que “TNW València és una trobada ideada amb un objectiu clar: situar-nos en el mapa internacional de la innovació i la tecnologia i ajudar a les startups a aconseguir més inversió, per a contribuir al fet que cresquen, que tinguen cada vegada més projecció internacional, més reeixides. Volem que siga un esdeveniment generador d'oportunitats i de connexions de qualitat. Volem que l'ecosistema local puga créixer i obtenir l'èxit a València i expandir-se des de València”.

La CEO de The Next Web - entitat organitzadora de l'esdeveniment-, Myrthe van der Erve, ha assegurat que van triar València com a nova seu d'este festival internacional “per comptar amb l'ecosistema emprenedor de més ràpid creixement d'Espanya, ser la ciutat amb el major nombre de startups per càpita i això ho convertix en un dinàmic centre d'innovació per a la tecnologia mediterrània. Per això conquistarem Espanya des de València”.

TNW en xifres

TNW és el major esdeveniment tecnològic i d'inversió en startups impulsat pel Financial Times que fa 16 anys que se celebra a Amsterdam i que, per primera vegada, ha decidit traspassar les seues fronteres per a crear un esdeveniment satèl·lit generador de noves connexions: “TNW València”.

Este esdeveniment comptarà amb prop de 3.000 assistents, més de 100 ponents i més de 350 startups i expositors. Segons les dades facilitades per l'organització, hi ha 3.000 professionals inscrits, sent pràcticament la meitat de fora de València. Les principals ciutats de procedència són Londres, Paris, Amsterdam, Madrid i Barcelona. Del total d'assistents, el 47% tenen rang directiu (420 CEOs).

A més, assistixen 137 companyies d'inversió diferents, inclosos molts dels principals fons internacionals. Destaca també el fet que de les 1.532 empreses participants, el 61% són startups amb menys de 50 treballadors.

Finalment, des de l'organització s'ha assenyalat que quasi el 47% dels assistents són dones el que indica “l'aposta per la igualtat d'oportunitats i d'accés a l'escena tecnològica” que s'ha fixat com a objectiu l'entitat organitzadora. Amb este propòsit s'han organitzat fòrums perquè s'escolten les veus dels infrarepresentats amb entrades per a Women in TechUnder 30s.