Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa connectarà a 50 startups amb agents clau de l'ecosistema nacional i internacional en la desena edició del South Summit

Els i les emprenedores i els agents que vulguen comptar amb una entrada poden enviar la seua sol·licitud a vitemprende@valenciactiva.es fins al dilluns 6 de juny de 2022

• L'espai serà aparador per a mostrar el potencial de València com hub innovador de referència

31/05/2022

València Activa, a través de VIT Emprende, ofereix 50 entrades gratuïtes per a agents, startups i persones emprenedores per a assistir al South Summit 2022, que se celebrarà de l’8 a l'11 de juny de 2022 a Madrid. “Amb esta convocatòria connectem l'ecosistema local amb els agents clau en l'ecosistema nacional i internacional, perquè puguen generar oportunitats comercials i donar visibilitat a nous talents”, ha explicat la regidora de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé.

“Volem mostrar tot el potencial del nostre ecosistema, volem que València siga reconeguda com a hub clau de la innovació, posicionant-la com a referent en la indústria de la salut i la qualitat de vida i atraient talent, inversió i negoci. Per això gràcies a esta iniciativa, les startups i les persones emprenedores de la nostra ciutat podran assistir a un dels majors esdeveniments del sector a nivell internacional”, ha explicat la regidora Bernabé.

A més, també amb l'objectiu de visibilitzar el talent local, l'ecosistema valencià comptarà amb un estand facilitat per South Summit, on València Activa compartirà espai amb altres institucions i entitats que impulsen la innovació i la tecnologia amb segell valencià, com la Generalitat, Startup València i Start-UPV. Este espai, que serà la trobada per a les i els emprenedors i agents valencians que participen en este esdeveniment, serà a més l'aparador perfecte per a mostrar el potencial de València com hub innovador de referència.

Els i les emprenedores i els agents que vulguen comptar amb una entrada han de formar part de la xarxa VIT Emprende i tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València. Les i els interessats poden enviar la seua sol·licitud a vitemprende@valenciactiva.es fins al dilluns 6 de juny de 2022 a les 12 hores.

 

South Summit, 10 anys fent ecosistema

South Summit Madrid va nàixer en 2012 com Spain Startup per a impulsar l'economia a través de la innovació i l'emprenedoria. 10 anys després ha construït un ecosistema sòlid i una trobada de referència cada vegada més rellevant en el món de les startups.

Esta edició, en la qual es donaran cita més de 450 ponents de reconegut prestigi internacional, se celebra sota el lema 'Descodificar la realitat' ('decoding complexity’). S'abordaran els últims avanços tecnològics, i el programa de l'esdeveniment estarà marcat per la innovació i la lluita contra el canvi climàtic.

Segons les dades de l'organització en l'última edició van participar més de 22.000 assistents, més de 1.600 inversors amb una cartera participació aproximada de 135.000 milions de dòlars, 8.000 startups, 680 speakers i 7.000 membres de corporacions.