S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Alcalde i el veïnat de la Malva-rosa es reuniran el 3 de febrer per “treballar en la cerca de solucions” per dignificar el barri

Ribó assenyala la possibilitat de destinar part dels fons europeus Next Generation a la rehabilitació d’esta zona de la ciutat

• Vista aèria de la Malva-rosa

20/01/2022

L’alcalde, Joan Ribó, ha rebut este matí representants veïnals de la Malva-rosa, que s’havien acostat a l’Ajuntament per presentar un centenar de cartes reclamant millorar la situació del barri. En l’encontre, Ribó ha recordat que mantindrà una reunió amb l’associació de veïns el pròxim 3 de febrer “per treballar en la cerca de solucions” als problemes de convivència i dignificar el barri, “sabent que el tema de la droga no és nou, que fa molts anys que per desgràcia està ahí”, i que hi ha diverses administracions implicades, com ara la Policia Nacional. L’alcalde ha informat que una possibilitat que s’estudiarà és destinar part dels fons europeus Next Generation a la rehabilitació d’esta zona de la ciutat.

 

Durant l’encontre, Ribó ha valorat “molt positivament el moviment associatiu per defensar i millorar la qualitat dels barris” i ha remarcat la cita del 3 de febrer “en la voluntat d’avançar per plantejar solucions”, tenint en compte que “no és només l’Ajuntament qui ho ha de fer, sinó que també és una qüestió de la Policia Nacional”. En eixe sentit, ha apuntat “una idea que hem de desenvolupar”, consistent a “dedicar els fons que esperem que vinguen d’Europa prompte a la rehabilitació de zones i barris”.

Per la seua part, la portaveu veïnal Elena Borgolla ha manifestat que “tenim depositades les nostres esperances en eixa reunió del dia 3, esperem que siga profitosa i que isquen propostes i un treball clar a realitzar pel tema del tràfic de drogues en Casetes Roses fonamentalment”. D’altra banda, el portaveu veïnal Pau Díaz ha destacat “la dinàmica de diàleg obert, que l’Ajuntament hui en dia està posant damunt de la taula”, així com “la mobilització, perquè és la forma democràtica que la gent expressa les seues demandes”.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Joan Ribó
Elena Borgolla
Pau Díaz