Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València reduix els pagaments fora de contracte a una xifra rècord en els últims 16 anys

Borja Sanjuán destaca la bona gestió del govern municipal en reduir en 14 vegades el nombre de factures en els calaixos dels governs del PP

• Façana de l'Ajuntament de València

26/12/2021

L'Ajuntament de València ha reduït els pagaments fora de contracte fins als 9,2 milions d'euros, una quantitat que representa la xifra més baixa d'almenys els últims 16 anys i que es contraposa amb la dada més alta registrat, que es va donar en 2009 amb l'anterior govern i que pràcticament va aconseguir els 140 milions d'euros. El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha destacat que estes dades històriques de reconeixements extrajudicials de crèdit de 2021 “demostren la bona gestió del Govern municipal”.

 

“Enguany batem el rècord quant a reconeixements extrajudicials de crèdit, la qual cosa vol dir que este és l'any on menys recursos de l'Ajuntament s'han pagat fora de contracte i parla molt bé de la gestió d'este ajuntament que ens ha permés reduir en 14 vegades el nombre de factures en els calaixos que tenia el Partit Popular”, ha remarcat el regidor d'Hisenda.

Al tancament de l'exercici, l'Ajuntament de València ha abonat un total de 9,2 milions d'euros en reconeixements extrajudicials de crèdit, la xifra més baixa dels últims 16 anys i que contrasta amb els volums que es van registrar en el període comprés entre 2009 i 2012. Llavors, el consistori va pagar 139,6 milions en 2009, 57 en 2010, 124 en 2011 i 123 en 2012, xifres molt allunyades de les quantitats que ha assumit el consistori en el present any.

Sanjuán ha incidit en la bona gestió i l'esforç realitzat per l'Ajuntament de València en els últims exercicis per a ajustar els pagaments. Este Ajuntament, dada rere dada, demostra que la gestió econòmica ha millorat i que s'allunya molt de la gestió que hui estan jutjant els tribunals entre altres coses perquè nosaltres gestionem no solament millor sinó amb honradesa”, ha finalitzat l'edil.

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán