S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El Centre de Gestió de Trànsit obri les portes amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

• Imatge de la sala de control del trànsit del Centre de Gestió de l'Ajuntament

13/09/2023

  • Les persones interessades podran participar en visites programades, que començaran dissabte que ve
  • Per a assistir a les activitats serà necessari reservar plaça per via telefònica
  • La Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible se celebra els dies 16 al 22 de setembre

El Centre de Gestió de Trànsit de l'Ajuntament ha organitzat unes jornades de portes obertes en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que se celebrarà els pròxims dies 16 al 22 de setembre. L'objectiu d'esta convocatòria que es duu a terme a la ciutat cada any, impulsada per l'Ajuntament, és sensibilitzar la ciutadania sobre els reptes que demanda la gestió de la mobilitat del futur, i acostar-li el funcionament del centre municipal de Trànsit, un espai capdavanter i d'innovació tecnològica en la gestió de la mobilitat urbana.

Durant tot este cap de setmana, i fins el divendres de la pròxima la setmana, les persones interessades podran conéixer, de primera mà, com funciona la gestió de la mobilitat a la ciutat, en les instal·lacions situades en les dependències municipals del carrer d'Amadeu de Savoia, 11.

Les jornades de portes obertes arrancaran a les 11.00 hores del dissabte, dia 16, i es prolongaran durant esta jornada i la del diumenge 17 en sessions previstes a les 11.00, 12.00, 18.00 i 19.00 hores. Posteriorment, durant els dies 18 al 22 de setembre, dilluns a divendres, es realitzaran en horari de vesprada, a les 19.00 hores. Les persones interessades a participar en la iniciativa hauran de reservar plaça en el telèfon 962 08 30 71.

Durant el desenvolupament d'esta activitat, les persones visitants coneixeran, de la mà del personal tècnic que treballa en el centre, com funciona la regulació del trànsit dins de la ciutat, com se centralitza i s'utilitza tota la informació per a prendre decisions en qüestions de mobilitat i optimitzar les condicions de la circulació per a totes les persones usuàries de la via pública, com es detecten i s'informa sobre accidents i altres incidències que poden tindre lloc, així com la comunicació establida en coordinació amb la Policia Local, i com s'informa la ciutadania de les circumstàncies que afecten la circulació, entre molts altres temes d'interés.

Recursos multimèdia

Jesús Carbonell