Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Policia Local millora el seu parc mòbil amb 23 nous vehicles

Aarón Cano destaca “ el gran esforç inversor que ha fet el consistori des de l'any 2015, adquirint 400 vehicles,1.800 jupetins antibales i més de 500 emissores”.

• Vehicles en la Central de la PLV

26/07/2022

Hui s'han presentat en la Central de la Policia Local de l'Avinguda del Cid 17 vehicles SUV híbrids, quatre quads 4x4 i dos furgonetes. Deu dels SUV, model Ford Kuga, estan equipats amb mampara i kit per a transportar detinguts. Cada unitat de districte rebrà dos vehicles SUV, la Unitat de convivència (UCOS) i la de Seguretat viària rebran un. Els quatre quads, que aniran destinats a la Unitat de convivència, estan dotats de zonas i material per a prestar servici a les platges, el Jardí del Túria i les zones rurals dels pobles de València. Les furgonetes estan moblades i equipades per a ser utilitzades com a oficina mòbil, amb espai per a ordinador, impressora i router, així com tot el material utilitzat en la investigació d'accidents.

 

El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha afirmat que amb l'adquisició d'estos vehicles “fem un pas més en la millora del material de què disposa la Policia Local per a desenvolupar el seu treball amb garanties”, i ha posat l'accent en el “gran esforç inversor que ha fet el consistori des de l'any 2015 a l'actualitat, adquirint 400 vehicles en diferents modalitats,1.800 jupetins antibales i més de 500 emissores”.

Segons ha indicat Cano “estem dotant a la Policia Local d'aquells recursos que no tenia, o que estaven antiquats, i estem, a més, modernitzant l'estructura de la Policia Local tant a nivell de recursos com a nivell de personal”.

L'any 2015 la Policia Local disposava de 101 jupetins antibales, en els últims set anys s'han comprat més de 1.000. També s'han adquirit, des de 2015, 780 armes, 400 defenses i 525 emissores, així com 25 pistola Taser. En vestuari la inversió ascendeix a una xifra pròxima als dos milions d'euros.

Recursos multimèdia

Aarón Cano