S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Envelliment Actiu lliura els premis del concurs de targetes nadalenques per a persones majors

En el concurs han participat 55 persones usuàries dels centres municipals d'atenció a les persones majors i dels centres de dia municipals

• L'acte de lliurament ha tingut lloc al Palau de l'Exposició

21/12/2022

A l'acte, que ha tingut lloc al Palau de l'Exposició, han assistit representants de la Regidoria d'Envelliment Actiu, la defensora de les persones majors, les guanyadores del certamen, els participants i familiars de les usuàries i usuaris dels centres municipals d'activitats per a persones majors (CMAPM) i dels centres municipals d'activitats per a persones majors dependents (CMAPMD).
 

Un total de 55 persones, 33 dels centres municipals d'activitats per a les persones majors i 22 dels centres municipals d'activitats per a persones majors dependents, han participat en el concurs nadalenc de targetes per a persones majors de la Regidoria d'Envelliment Actiu. Com l'any passat, la Regidoria, en la seua idea de visibilitzar i donar protagonisme a les persones majors, va proposar que en els tallers de pintura dels centres municipals es realitzaren targetes nadalenques per a felicitar el Nadal

Herminia Roig Ortega, participant del CMAPM Ruzafa, ha resultat la guanyadora del primer premi i la seua targeta serà utilitzada per la vicealcaldessa i regidora d'Envelliment Actiu per a felicitar el Nadal. El segon premi ha recaigut en María Martínez Segura, del CMAPM Patraix, i Asunción Pérez, defensora de les persones majors, enviarà els seus desitjos nadalencs amb esta imatge. Carmen Martínez Badenes, usuària del CMAPM Marxalenes, ha obtingut el tercer premi. Finalment, Miguel Tarancón García, del CMDPMD Arniches, ha rebut el diploma de participació per la seua jubilació este mes.

La vicealcaldessa ha declarat que “algunes persones estan en el seu millor moment creatiu i este certamen els ha servit per a desenvolupar la seua creativitat” i ha donat les gràcies als centres participants. En la present edició han participat els centres Salvador Allende, Patraix, Russafa, Malilla, Marxalenes, Orriols, Sant Josep, Tendetes, Trinitat, Nou Moles, Montolivet, l’Amistat, Tres Forques, Arniches, la Puríssima, Bon Dia i La Saleta.

Sandra Gómez ha felicitat el Nadal als presidents i presidentes dels centres municipals i a totes les persones assistents i ha celebrat un brindis nadalenc amb tots els assistents.