S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La plaça de l'Ajuntament es convertix en una gran pista de tenis per la Copa Davis

• Els més joves tindran l'oportunitat de participar en el torneig oficial de minitenis.

08/09/2023

  • La ciutadania pot gaudir este diumenge de pistes de minitenis i una gran diana de llançament amb motiu de la celebració de l'esdeveniment esportiu

La plaça de l'Ajuntament es convertix este diumenge, 10 de setembre, entre les 11.00 i les 20.30 hores, en una gran pista de tenis amb motiu de la celebració a València de la Copa Davis. El centre de la ciutat albergarà una àmplia gamma d'activitats, per a persones de totes les edats, entre les quals podem trobar dos pistes de minitenis, on tots aquells que ho desitgen podran demostrar les seues habilitats amb la raqueta, i una gran diana de llançament, en la qual es podran guanyar diversos premis.

També haurà instal·lat un ‘photocall’ amb indumentària divertida perquè el públic puga fer-se fotos i una zona ‘chill out,’ on es podrà gaudir de música ambiental. A partir de les 17 hores, els més joves tindran l'oportunitat de participar en el torneig oficial de minitenis, organitzat amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Tenis.

El centre de València acull la gran festa del tenis amb motiu de l'arribada de la fase final de la Copa Davis 2023, que tindrà lloc del 12 al 17 de setembre en el pavelló municipal Font de Sant Lluís.

Clínic amb Pablo Andújar

I per al gran tancament de la festa, a les set de la vesprada del diumenge, Pablo Andújar, tenista professional valencià de renom internacional, s'unirà als assistents en un clínic, on tots podran jugar al tenis.