S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament dedica una replaceta de Sant Marcel·lí al sacerdot obrer Julio Ciges Marín

• Plaça de Julio Ciges Marín

21/04/2023

La Junta de Govern Local ha decidit dedicar la replaceta per a vianants ubicada entre el carrer de Sant Marcel·lí i el carrer de l’Arquebisbe Olaechea al sacerdot obrer Julio Ciges Marín. Ciges Marín va ser un històric militant veïnal i humanista que va exercir com a vicari de la parròquia de Sant Marcel·lí entre l’any 1973 i 1985. Es va ocupar de la formació humana dels veïns i veïnes i va promoure multitud d’iniciatives per impulsar el desenvolupament social del barri.
 

La iniciativa de dedicar un carrer a Julio Ciges Marín va estar proposada el passat mes de gener per l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Marcel·lí i ha tingut també el suport de l’Associació veïnal de la Malva-rosa, l’Arquebisbat de València i diverses entitats del barri de Sant Marcel·lí.

Per este motiu, el govern municipal ha aprovat anomenar com a plaça de Julio Ciges Marín, sacerdot obrer, la zona de vianants situada entre el carrer de Sant Marcel·lí i el carrer de l’Arquebisbe Olaechea tot just a l’altura de l’església de Sant Marcel·lí.