S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament inicia les obres de millora de les instal·lacions del CEIP Camí de l’Horta de Benimàmet

Notario: “l’escola pública i el benestar del veïnat dels pobles de València són dos prioritats per al nostre govern que atenem amb intervencions de millora com esta als centres educatius”

• La intervenció permetrà renovar l'escomesa d'aigua des del comptador fins a la façana del col·legi

28/11/2022

La regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, ha anunciat este dilluns l’inici de les obres de millora impulsades al CEIP Camí de l’Horta, en Benimàmet. Notario ha destacat “la importància de les obres de manteniment i renovació que permeten optimitzar les instal·lacions educatives, també als pobles de la ciutat, com Benimàmet, una prioritat doble per al govern de Joan Ribó, tant pel que fa a la defensa de l’ensenyament públic com per millorar el dia a dia dels veïns i veïnes dels pobles de València amb intervencions de millora en els seus equipaments públics”.
 

La intervenció permetrà renovar l'escomesa d'aigua des del comptador fins a la façana del col·legi públic CEIP Camí de l'Horta, que a causa de l'estat de corrosió de la instal·lació existent sobretot per la seua antiguitat, ha estat provocant de manera recurrent un excés de consum d'aigua per les fuites que es generaven de manera persistent. Els treballs ara consistiran en la reposició completa de l'escomesa i els ramals existents des del comptador general fins cadascun dels blocs constructius que conformen el centre educatiu. L'obra s'ha adjudicat per un import de 37.387,84 euros, IVA inclòs, i compta amb un termini estimat d'execució de 60 dies.

“Per al nostre govern, l’escola pública és un servici prioritari en què estem invertint tots els recursos necessaris perquè siga un referent i la millor opció, ja que l’escola pública és garantia de la igualtat d’oportunitats per a totes i tots”, ha defensat Notario. La delegada ha detallat que, pel que fa al manteniment de les infraestructures educatives, “l’any passat augmentàrem més d’un 14 % el pressupost de manteniment i en un 7,8 % les obres per a incidir en la dignificació de les infraestructures educatives de València”. A més, ha recordat que el govern municipal està dotant tots els centres educatius municipals d’instal·lacions de plaques fotovoltaiques per a autoconsum amb l’objectiu d’abaratir costos i abaixar les emissions de diòxid de carboni.