S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Juan Giner presidirà l’empresa municipal AUMSA

• L'Ajuntament augmentarà l'oferta de vivenda social amb 1.000 vivendes de promoció pública

20/07/2023

  • El Consell d'Administració també ha nomenat al vicepresident, càrrec que recau en el regidor Jesús Carbonell

El Consell d'Administració de l'empresa Actuacions Urbanes Municipals Societat Anònima (AUMSA) ha celebrat en el matí d'este dijous la sessió de constitució per la qual els seus membres accepten els seus càrrecs i es nomena el seu òrgan rector.

En esta reunió s'ha acordat nomenar president de l'entitat al regidor de l'àrea d'Urbanisme i Activitats, Juan Giner, i vicepresident al regidor de l'àrea de Mobilitat i Seguretat Ciutadana, Jesús Carbonell. Així mateix, s'ha nomenat els regidors José Luis Moreno, Papi Robles, Sergi Campillo, Sandra Gómez López i Cecilia Herrero vocals del Consell d'Administració de l'entitat.

La Junta General de la Societat, celebrada el passat 4 de juliol, ja va renovar els membres del Consell en una sessió extraordinària en la qual es van nomenar 7 consellers. Així, l'empresa pública AUMSA va quedar constituïda pels següents membres: Juan Giner, Jesús Carbonell i José Luis Moreno en representació del Partit Popular; Papi Robles i Sergi Campillo pel grup Compromís; Sandra Gómez, en representació del grup PSPV; i Cecilia Herrero, pel grup Vox.

Giner ha recordat que l'Ajuntament augmentarà l'oferta de vivenda social amb 1.000 vivendes de promoció pública “com a resposta a les necessitats detectades a la ciutat”. Així mateix, el regidor ha destacat que l'objectiu d’este programa es “disminuir la tensió del preu de la vivenda, i ampliar l'oferta de vivenda social i de lloguer assequible, per a millorar la situació”.