S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Piscina València instal·la un sistema de prevenció d'ofegaments mitjançant localització en temps real

Serà la primera piscina coberta de la ciutat a instal·lar este sistema en els seus cursos de natació infantil i oferirà també a les usuàries dades d'entrenament com a distàncies o ritmes

• Piscina climatitzada SUMA Fitness Club Piscina Valencia

11/05/2023

Este matí, en les instal·lacions de Piscina València, s'ha presentat Nagi Smartpool, un innovador sistema basat en intel·ligència artificial que augmenta la seguretat de les persones usuàries a través d'un modern sistema de prevenció d'ofegaments mitjançant localització en temps real.
 

El regidor d'esports de l'Ajuntament de València, Javier Mateo i els representants de l'empresa concessionària, han explicat el funcionament d'este nou sistema, que millorarà la seguretat de la piscina municipal.

Nagi Smartpool és un sistema desenvolupat per una empresa valenciana, que permetrà previndre els ofegaments mitjançant un sistema de localització en temps real. La ubicació es recull a través d'un xicotet dispositiu que porta el nadador en les seues ulleres de nadar. Esta informació indica quant temps porta un usuari submergit en l'aigua generant un senyal d'alarma amb vibració en el rellotge intel·ligent que porta el socorrista.

Piscina València posarà en ús este innovador sistema de seguretat en els cursos d'estiu de juliol, i en els pròxims cursos de natació preescolar i escolar, convertint-se en una de les primeres piscines de tota Espanya a fer-ho en cursos infantils.

A nivell usuari, una dels grans avantatges per a les persones que facen ús del servici de piscina serà que podran saber en temps real el nombre de llargs realitzats, els metres recorreguts o el temps de ejercici i de descans. Esta informació, ja disponible per als socis i usuaris del centre, augmentarà la qualitat de l'entrenament i l'experiència del servici de natació.