S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La corporació municipal es pronuncia “amb tota contundència” contra la violència de gènere

• Imatge de la concentració

19/09/2023

  • Representants de tots els grups polítics municipals han guardat un minut de silenci en repulsa pels últims casos registrats a Castelló i Alacant
  • L'alcaldessa, María José Catalá, ha subratllat el “compromís ferm de lluitar contra esta xacra social que ataca directament les dones”
  • Catalá ha subratllat la importància d'actuar en el camp de l'educació i en la protecció a les víctimes

La corporació municipal s'ha manifestat hui en contra de la violència de gènere i en repulsa dels assassinats comesos la setmana pasada als municipis d'Oriola i Castelló de la Plana. L'alcaldessa, María José Catalá, ha presidit este dimarts la convocatòria a la ciutat, que ha comptat amb la presència de regidors de tots els grups polítics municipals.

“Una vegada més –ha afirmat l'alcaldessa- l'Ajuntament de València es pronuncia de forma molt contundent contra la violència de gènere, en este cas per les últimes dos víctimes a la Comunitat Valenciana, una a la província d'Alacant i una altra a la província de Castelló”. Catalá ha assegurat que “no deixarem d'eixir al carrer i de dir alt i clar amb la nostra presència i també amb la unitat que hi ha en esta corporació, amb representació de tots els grups polítics municipals, que estem en contra i que tenim un compromís molt ferm de lluitar contra esta xacra social que ataca directament les dones”.

En conéixer-se l'assassinat de dos dones a les mans de les seues parelles als municipis d'Oriola (Alacant) i Castelló de la Plana (Castelló), la Delegació del Govern de València ha convocat un minut de silenci, al qual l'Ajuntament de València s'ha adherit de manera immediata.

L'alcaldessa, María José Catalá, ha subratllat la necessitat de “combatre esta xacra social per totes les vies possibles. I ha assenyalat la importància de l'àmbit dels més xicotets, “a través d'una educació compromesa amb valors”, i també de reforçar la xarxa de protecció de les víctimes “i intensificar la labor per part de les administracions vinculada amb els les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, mesures de protecció de les víctimes i tot allò que siga necessari per a intentar combatre esta xacra social que tant ens afecta i contra la qual estem tan compromesos en este Ajuntament, tots junts sense fissures”.

Recursos multimèdia

Maria José Catalá