S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La VI Marxa contra la Violència de Gènere recorrerà el centre de la ciutat este diumenge

• Itinerari de la marxa

24/11/2022

Este pròxim diumenge, 27 de novembre, està programada la VI Marxa contra la Violència de Gènere, de caràcter no competitiu, l’objectiu de la qual és sensibilitzar la població d’este problema social amb la finalitat d’aconseguir tolerància zero davant este tipus de violència.
 

El recorregut de la marxa tindrà una longitud aproximada de 5,5 km i s’acompanyarà de diverses activitats que es duran a terme en la zona de meta, a l’Albereda. La carrera es desenvoluparà des de les 10.00 fins a les 11.20 hores, mentre que el desenvolupament de les activitats esportives en la zona de meta, entre el pont de l'Exposició i el pont del Real, es prolongarà fins a les 13.00 hores. Des de les 06:00 hores del mateix diumenge es tancarà al trànsit rodat l’Albereda entre el Pont del Real i el de l’Exposició per al muntatge de la zona d’eixida i meta.

Estarà prohibit estacionar en l’Albereda (exceptuant via de servici), entre el Pont del Real i el Pont de l’Exposició, des del dissabte 26 a les 14:00 hores fins al diumenge 27 a les 13:00 hores.

Afeccions al transport públic

Amb motiu de la celebració de la marxa contra la violència de gènere el pròxim diumenge, l’EMT ha planificat noves rutes entre les 9:30 i les 12:30 hores per aproximar a les persones usuàries el màxim possible a la seua destinació. A causa del tall a la circulació, la C1 no circularà fins a les 11:30 hores. Tota la informació dels nous itineraris està disponible en la secció “Última Hora” de la web de l’EMT, en l’App i en xarxes socials.

A més, les persones participants podran utilitzar els autobusos de l’EMT per a desplaçar-se fins a la zona d’eixida, preferentment amb les línies 11, 16, 26, 31, 32, 70, 71, 81, 94, 95 i C2.

Itinerari

Passeig de l’Albereda (entre el Pont del Real i el Pont de l’Exposició), Pont de les Flors, avinguda de Navarro Reverter fins a la Porta de la Mar, carrer de Colón, Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueria, Comte de Trénor, Pintor López, Plaça del Temple, Plaça de Tetuan i Pont del Real fins a la meta a l’Albereda, zona on es desenvolupen les activitats posteriors (entre el Pont del Real i el de l’Exposició).