Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament presenta a més de 130 docents els recursos municipals contra la violència masclista en adolescents

• Cartell de la jornada per mostrar els recursos municipals contra la violència masclista en adolescents

06/05/2022

L’Espai Jove VLC, al carrer Campoamor, acollirà demà dissabte 7 de maig, la jornada “Recursos per a la prevenció i atenció de la violència masclista en l'adolescència a la ciutat de València”, organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i CEFIRE-València,per a la prevenció i atenció de la violència masclista en l'adolescència a la ciutat de València.

 

La regidora d'Igualtat i Polítiques de gènere i LGTBI de l'Ajuntament de València, Lucía Beamud, ha explicat que amb esta jornada es podran conéixer de primera mà aquells recursos i servicis que l'Ajuntament de València posa a la disposició dels centres educatius i de la ciutadania respecte a la promoció de la igualtat i per a la prevenció i l'atenció contra la violència de gènere i masclista, amb especial incidència en la població adolescent.

Després de la benvinguda institucional tindrà lloc la conferència de Carmen Ruiz Repullo, sociòloga experta en violència masclista en l'adolescència, que parlarà de "La pornografia com a pol·linitzadora de la violència masclista". Per part del Servici d'Igualtat i Polítiques inclusives es parlarà dels servicis i recursos com el Taronja Sencera, l'oferta educativa de la regidoria pensada per a impartir-se en els instituts que ho sol·liciten, els Premis d'Igualtat, els Punts Violeta, les campanyes de sensibilització, l’Espai Dones i igualtat i les Unitats d'igualtat, així com el servici Repara.

Representants de la Conselleria d’Educació i del Cefire intervindran a continuació per a parlar de la formació en igualtat i la jornada finalitzarà amb una intervenció lúdic-formativa a càrrec d'Amaia Prieto i Jesús Jara. Tot l’acte serà presentat i dinamitzat per la periodista Victòria Maso.

La jornada, oberta tant al professorat com a agents de l'àmbit educatiu i persones interessades en la coeducació en general, es realitzarà de 9 a 14 hores de manera presencial, i compta ja amb més de 130 inscripcions.

La regidora Lucía Beamud ha assegurat que “des de l’Ajuntament de València no descansem per fer arribar tots els nostres recursos i esforços per a previndre la violència masclista a la resta d’organitzacions, institucions i societat en general. Anem tots a una, remant en la mateixa direcció per a aconseguir que este problema desaparega d’una vegada per totes de la nostra societat. Amb eixe objectiu des de la regidoria d’Igualtat estem impulsant una sèrie de servicis i accions que són molt importants i que explicarem fil per randa a tots els professors i professores en esta interessant sessió”.