S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Junta de Govern aprova la nova denominació del “Pont de les Flors - Rita Barberá”

• Imatge del Pont de les Flors- Rita Barberá

22/09/2023

  • La Comissió de Cultura va aprovar el dimecres la proposta, que serà elevada al Ple de l'Ajuntament per a la seua ratificació
  • El Ple abordarà també el nomenament de Barberá com a alcaldessa honoraria de la ciutat a títol pòstum
  • La Junta ha aprovat, en la mateixa sessió, les subvencions per a la realització de projectes culturals a la ciutat per un import de 150.000 euros

La Junta de Govern Local ha aprovat este divendres la nova denominació del “Pont de la Flores - Rita Barberá”, segons la proposta realitzada per la Comissió Municipal de Cultura, aprovada en la sessió ordinària celebrada este dimecres. L'acord de la Junta serà elevat al Ple de l'Ajuntament per a ser aprovat en la pròxima sessió plenària ordinària, que se celebrarà la setmana que ve.

La proposta per al canvi de denominació del Pont de les Flors s'afig al nomenament de Rita Barberá com a alcaldessa honoraria de la ciutat a títol pòstum, proposta que també ha sigut abordada per la Comissió de Cultura i que es plantejarà així mateix en la pròxima reunió del ple.

Subvencions a projectes culturals

També durant la sessió de la Junta d'este divendres s'ha aprovat la concessió de subvencions a les entitats i associacions sense ànim de lucre per a la realització de programacions i projectes culturals a la ciutat per un import total de 150.000 euros. En total, es donarà suport a l'activitat de 50 entitats, per ajudes que oscil·len entre els 600 i els 10.349 euros, depenent de la naturalesa i continguts de les iniciatives a desenvolupar.

La Junta ha desestimat la sol·licitud d'altres 29 entitats que havien participat en la convocatòria, bé per no aconseguir la puntuació mínima exigida per la comissió avaluadora, per incompliment de les bases, o per no haver presentat la documentació requerida. A més, altres dos entitats han desistit voluntàriament de la petició.